“Я народила”: Христина Решетнік, танцюючи, поділилася радісною новиною з підписниками – і Григорій щасливий

Дружина українського телеведучого Григорія Решетніка Христина висловилася в мережі, що має прекрасних трьох синів, які підтримують зіркову матусю у всьому.

У 2010-му узаконити свої почуття шлюбом наважився відомий шоумен Григорій Решетнік з Христиною Тимчук, яка нині взяла прізвище чоловіка. Пара є прикладом міцного союзу, яка, попри складнощі, залишається разом.

У 2013 році на світ з’явився первісток подружжя Іван. У 2017 році вони ощасливили себе другою дитиною, хлопчиком Дмитром. Через три роки союз повідомив про поповнення й тим самим новину, що стали багатодітною родиною, оскільки народився ще один син Олександр.

Григорій Решетнік з дружиною Христиною та синами

В соціальній мережі Instagram блогерка висловилася про радість материнства. Христина зазначила, що народила собі найкращих синів, які підтримують її у всьому. Так сталося й цього разу, адже 3-річний Олександр взяв участь у зніманні нового ролику для блогу мами, коли вони збиралися на прогулянку, одягаючись.

“Я народила собі найкращих синів, які підтримують мене у всьому. І Сашуня сам пропонує #grwm, коли збираємось на прогулянку”, – зазначила Христина.

Нагадаємо, Христина та Григорій познайомилися на роботі. Чоловіку відразу сподобалася дівчина, утім, про неї цього сказати не можна. Блогерка пригадує, як не хотіла погоджуватися на перше побачення з ведучим, однак неохоче пішла, про що зараз не шкодує.

Розсекретила і те, як чоловік їй освідчився. За словами Христини, це було дуже неочікувано та романтично. Коханий подарував розкішний букет червоних троянд, став на одне коліно, дістав каблучку та запропонував вийти за нього заміж.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.