Єдина онучка Софії Ротару пофарбувала волосся у голлівудський блонд і стала абсолютною копією Періс Хілтон

Онучка знаменитої української співачки Софії Ротару Соня наважилася на зміну іміджу та постала у новому образі. Як зараз виглядає україно-американська модель.

Неодноразово Софія Михайлівна Ротару заговорювала про речі, на рахунок яких шкодує. І варто відмітити, що у артистки їх не так багато. Здебільшого легенда української естради завжди говорила, що мала б народити більше дітей.

Як відомо, Руслана вона дуже хотіла, і навіть пішла на певні хитрощі, щоб її чоловік змирився з думкою про те, що стане батьком. Вона заявила про свою вагітність, ще не будучи при надії. Але наздогнати бажаної цілі їй вдалося дуже швидко.

Онучка Софії Ротару кардинально змінила імідж і показала результат

Софія Ротару з сином Русланом
Онучка Софії Ротару кардинально змінила імідж і показала результат

На світ народився прекрасний хлопчик, який здебільшого мав технічний склад розуму, а волів займатися механізмами та інженерією, але, врешті-решт, пов’язав своє життя з бізнесом батька, який він йому передав після своєї смерті.

Так само, він став неабиякою опорою для своєї матері, що не могла впоратися самостійно з компанією на початку нульових, і неабияк налякала своїх фанатів тривалим зникненням зі сцени.

Так само Руслан подарував своїй Софії Михайлівні двох онуків, яких назвав на честь своїх батьків. Красуня Соня Євдокименко здебільшого успадкувала вроду своєї матері, але пропорції обличчя, структура кісток, погляд, — усе це безумовно дісталося їй від бабусі.

І тривалий час Соня дотримувалася так би мовити аристократичного стилю в усьому. Але нещодавно вона вирішила змінити свій імідж. До речі, зараз вона проживає у Сполучених Штатах Америки, і попри чутки про розставання з її бойфрендом-мільйонером Денисом, у дівчини нібито все гаразд.

Так, Соня перефарбувала своє волосся і стала ще світлішою. А завдяки макіяжу та підібраному образу на останніх фотографіях, які з’явилися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram дівчина стала просто копію легендарної іt-girl Періс Хілтон.

Чи буде Соня дотримуватися такого образу залишається загадкою, однак, експеримент вдалий, хоча і не можна сказати, даний образ найкраще підходить для онучки Ротару, яка все ж таки вилучає холодну впевненість в собі, вихованість, тактичність і навіть манери справжньої леді.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.