Камалія показала свою дочку, котра все більше походить на її падчерку, з якою в неї не клеїться: іронія долі

Найбагатша співачка України Камалія нарешті зустрілася зі своїми доньками, з якими останні 2 роки живе у постійній розлуці. Усі деталі в статті.

Не так давно Камалія так її чоловік дали ексклюзивне інтерв’ю, у ході якого бізнесмен розповів, що виявляється ніколи не вимагав від своєї дружини, аби вона народила йому дітей. Мовляв, на момент зустрічі з артисткою в нього вже було двоє спадкоємців і він не відчував жодної потреби у тому, аби боротися за батьківство.

Однак, співачка на той момент мріяла про первістка, і звісно, усіма можливими методами намагалася добитися вагітності. Декілька разів їй довелося пройти через неймовірно складний досвід втрати малюка, а згодом піти на процедуру екологічного запліднення, попередньо підготувавшись до даного процесу за допомогою хірургії. Підготовку до зачаття зірка пройшла в Сполучених Штатах Америки.

Камалія показала свою дочку

Найбагатша співачка України Камалія забула, коли завагітніла
Найбагатша співачка України Камалія забула, коли завагітніла

Незабаром стало відомо, що співачка виношує двійню. На той момент в неї склалися прекрасні стосунки з пасинком Арманом, який переїхав до Києва, а от падчерка Таня так і не змогла прийняти свою мачуху. Можливо на це повпливав нюанс з віком, адже дівчина була молодша за співачку всього на 4 роки. Тим паче, у конфлікт у Камалії розгорівся із матір’ю дівчини.

Камалія показала свою дочку. Таня Захур 

І хоча досить довго сім’я не розповідала про внутрішні конфлікти журналістам, нещодавно стало відомо, що конфлікт з Танею навіть став каталізатором для погіршення взамин в парі. Перед заявою про своє розлучення Камалія розповіла, що їй було дуже боляче, коли чоловік підтримав під час сварки свою дочку, а не її.

Але найдивовижнішим фактом є те, що одна з дочок артистки все більше стає схожою на Таню. Це цілком логічно, адже в них один батько, і тим не менш, навіть іронічно.

Камалія показала свою дочку

Так, нещодавно співачка рушила до своїх дівчат, аби провести з ними трохи часу. Як ніяк, мати та діти постійно знаходяться у розлуці. У зв’язку з цим у Камалії нещодавно з’явилося декілька нових публікацій на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, на яких можна помітити, як змінилися двійнята за цей короткий проміжок часу, і зокрема, як одна з них стала походити на свою старшу сестру, різниця у віці з якої в неї сягає аж 30 років.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.