Нікітюк у короткому сарафані похизувалася своєю розкішною ялинкою: від краси не втримався сам Ярославський

Українська телеведуча Леся Нікітюк показала, як прикрасила ялинку. Підписники зірки були зачаровані не тільки виглядом головного символу новорічних свят, а й красою знаменитості.

Показати новорічне диво Леся Нікітюк змогла своїм шанувальникам у своєму фотоблогу. Зірка відмовилася від традиційних дощиків та іграшок, а представила незвичайну магію. Телеведуча створила декор для ялинки з великих червоних троянд, а доповнила їх маленькими та ніжними ліхтариками.

Не службовий роман: Нікітюк прокоментувала її флірт в студії Нового каналу
Нікітюк у короткому сарафані похизувалася своєю розкішною ялинкою

Зелений та червоний – класичні поєднання кольорів для зустрічання різдвяних свят. Втім, Леся Нікітюк перетворила класику на дуже стильну та оригінальну версію. Не можна сказати, що новорічна ялинка зірки схожа на багато інших красунь, оскільки так небанально майже ніхто не готувався до Нового року та Різдва.

До речі, окрім ялинки, телеведуча похизувалася своїм розкішним образом. Леся Іванівна позувала в короткому картатому сарафані, отримавши від підписників свого Instagram-блогу, безліч компліментів. Образ доповнила чорним бантом на волоссі та прикрасами.

Свого захоплення не зміг стримати й відомий український шеф-кухар Володимир Ярославський, який в коментарях під фото зірки поставив реакцію у вигляді червоного серця. Також колега по цеху, капітан чоловічої команди в розважальній телепрограмі “Хто зверху?” Богдан Шелудяк теж висловився, яка у Нікітюк гарна ялинка.

Нікітюк у короткому сарафані похизувалася своєю розкішною ялинкою

Нагадуємо, на свято зимового Миколая Леся Нікітюк поділилася неприємністю. Поки зірка була у спортзалі, їй подряпали автомобіль. Дівчина, яка це зробила кудись поспішала, однак залишила свій номер телефону. Телеведуча розповіла, що вона має страховку, але здивувалася тому, що все це сталося 6 грудня о 16:16.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.