Ірина Горова публічно зізналася в коханні не до Потапа та показала свою розкішну обручку: “Так тебе люблю”

Знаменита українська продюсерка Ірина Горова заінтригувала мережу кадрами, які опублікувала днями. Невже вона виходить заміж втретє? Усі деталі в статті.

Більшість фанатів Потапа та Ірини Горової не очікували, що пара раптом повідомить про своє розлучення 8 років тому. Здавалося, обидва були дуже щасливими та гармонійними. Принаймні транслювали такі почуття.

Горова завжди захищала свого чоловіка перед журналістами. Вона запевняла, що він не здатний на подружню зраду, що він дуже ніжна та вірна людина і в цілому вона не очікує від нього нічого поганого. Коли вони розлучилися Ірина тримала язик за зубами та не розповідала, що сталося насправді.

А вже через 4 роки з’явилася зі своїм новим бойфрендом на весіллі колишнього чоловіка та його підопічної Насті Каменських. Лише після того стало відомо, що Олексій зі своєю новою обраницею розписаний вже давно.

Ірина Горова показала розкішну обручку на безіменному пальці

Колишня Потапа Ірина Горова показалася публіці в обіймах статного дорослого чоловіка
Ірина Горова показала розкішну обручку на безіменному пальці

Поки того вимагала спільна співпраця Ірина завжди говорила про те, як добре та ніжно ставиться до екс-благовірного. Вона осипала його компліментами та хвалила його творчість. Тільки-но їхні дороги розійшлися в бізнесі, Горова припинила це робити і взагалі заявила, що їх більше нічого не об’єднує.

Лише тоді глядачі зрозуміли, що лінія поведінки Горової була продиктована жорстким професіоналізмом, який вимагав від неї збереження репутації компанії.

Зараз же Ірина більш вільна у своїх висловах та поведінці, і може собі дозволити трохи по інтригувати публіку. Наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри, на яких показала обручку на безіменному пальці. Яке каміння було використано для створення ювелірної прикраси невідомо, але виглядає неймовірно дорого.

Ірина Горова показала розкішну обручку на безіменному пальці

А вже у наступних слайдах Горова ніжна привітала свою матір з днем народження та зізналася їй у коханні. Як ніколи сім’я продюсерки виглядає щасливою та міцною.

У її блозі вона постійно постає разом з рідними, цілує їх, обнімає, зізнається в почуттях і подає приклад іншим, адже саме так має виглядати родина.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.