Лілія Реус не знала, а Мурат Налчаджиоглу одружений: сімейний статус екс-чоловіка Ані Лорак зазнав змін

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат не так давно, як поговорюють, розстався зі своєю дружиною Лілією Реус, однак його соцмережі здатні заплутати підписників.

Хоча після розлучення з Ані Лорак пройшло 5 років, за цей час Мурат майже не був самотнім. Коли стало відомо, що пара вже не разом, у житті бізнесмена вже з’явилася інша жінка. Її ім’я — Лілія Реус. Хоча закоханим пророкували розставання, вони 2021 року заручилися, а 2023-го побралися. Тим не менш, щастя тривало недовго.

Мурат Налчаджиоглу не змінив сімейний статус на тлі чуток про розлучення

Екс-дружина Мурата Налчаджиоглу поїхала від нього та вразила різкою заявою
Мурат Налчаджиоглу не змінив сімейний статус на тлі чуток про розлучення

Публіка зовсім не очікувала, що через 4 місяці після новини про весілля колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу та його нової обраниці Лілії Реус надійде повідомлення про їхнє розлучення. Тим паче, що бізнесмен неодноразово говорив про усвідомлення колишніх помилок, перегляд своїх принципів та ставлення до стосунків, тощо.

Перший крок зробила саме Лілія, яка видалила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram усі спільні фотографії з чоловіком, а також позбавилася статус у його дружини в дописі. Так само вчинив і підприємець. Мережею одразу ж почали ходити чутки про розлучення, але подружжя не стало коментувати свої стосунки. Після того, як Мурат повернувся з Туреччини до України, Лілія навпаки покинула Україну та рушила до Ірландії. І як нещодавно зізнавалася, взагалі планувала емігрувати.

Мовляв, хотіла забрати за кордон і дочку, і матір. Однак, щось змінилося і дівчина вирішила повернутися додому.

Мурат Налчаджиоглу не змінив сімейний статус на тлі чуток про розлучення

Тим часом в акаунті Мурата вказано, що він все ще одружений. Навряд бізнесмену вдалося офіційно залагодити питання з розставанням, а отже він може перебувати у даному статусі досить довго. Примітно, що декілька тижнів тому Ані Лорак знову підписалася на свого колишнього чоловіка, що також свідчить про руйнування його шлюбу.

Фанати співачки досі сподіваються, що вона пробачить свого колишнього і знову з ним буде. Але Кароліна тим часом будує стосунки з іспанцем Ісааком.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.