Життя за кордоном змінює: як зараз виглядає колишній Ксенії Мішиної Еллерт, який проміняв кохання на Штати

Як відомо, Ксенія Мішина та Олександр розійшлися 2 роки тому. Тривалий час у парі відбувалися дуже незвичайні та незрозумілі для публіки речі.

Здавалося, що на романтичному проєкті “Холостячка” красуня Ксенія Мішина нарешті змогла знайти своє щастя. Їхня пара з Олександром Еллертом одразу ж стала абсолютно зрозумілою та канонічною для більшості глядачів. Гуморист побачив акторку ще задовго до участі у шоу, а коли дізнався, що головною героїнею стане саме Ксенія, одразу ж подав заявку. В результаті, він виграв, адже мав найщиріші наміри по відношенню до зірки.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт планують подорож
Олександр Еллерт показав, як змінився у Сполучених Штатах Америки

Часто вони з’являлися в ефірах, активно вели особисті сторінки в соціальній мережі Instagram і завдяки у тому числі своїм стосункам активно їх розвивали, як раптом Мішина поїхала до Хорватії, видалила усі спільні знімки зі своїм коханим, а також позбавилася від підписки на нього. Користувачі помітили цей нюанс одразу та запідозрили розставання. Пара заперечувала, але вже через 2 місяці заявила, що вони більше не разом.

Олександр Еллерт показав, як змінився у Сполучених Штатах Америки

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Олександр Еллерт показав, як змінився у Сполучених Штатах Америки

Олександр здебільшого поводився так, що навіть не було сумнівів на рахунок того, як сильно він намагається повернути свою кохану. Він дарував Ксенії квіти, активно спілкувався з нею в мережі, проводив з нею час і всіляко допомагав. Наприкінці лютого 2022-го року саме він евакуював акторку разом з її сином до Карпат. І саме там відбулася їхня остання зустріч.

Після цього Еллерт залишив спроби підкорити серце своєї колишньої, і вже через декілька місяців повідомив про те, що виїхав з України та рушив до Сполучених Штатів Америки, попередньо не пояснивши, чи емігрує він. Вже через півроку стало зрозуміло, що він не просто не збирається повертатися на батьківщину. Він буквально розпочав своє життя з нуля, і навіть почав працювати в Америці. Наприклад, не так давно він давав стендап у проєкті росіянина Незлобіна, який активно заговорив про свою проукраїнську позицію і після 24 лютого і покинув Москву.

Олександр Еллерт показав, як змінився у Сполучених Штатах Америки

Ззовні Олександр також дуже змінився і, варто відмітити, ніби перейняв стиль американців. В нього набагато довше волосся, на вулиці він в оверсайз та завжди у спортивному костюмі, який здебільшого служить саме зручним одягом для людини, яка постійно гастролює.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.