Маленька крихітка в рожевому бодіку в обіймах люблячого татуся: Ектор Хіменес-Браво став батьком

Знаменитий український шеф-кухар та шоумен Ектор Хіменес-Браво заінтригував мережу неймовірними кадрами з малюком. Що відбувається? Дізнайтеся в нашій статті.

На даний момент знаменитому українсько-колумбійському шеф-кухарю уже 51 рік. За цей час він неодноразово намагався налагодити особисте життя, однак терпів невдачі. Його кохана з Канади Керолайн не захотіла переїжджати до України, обраниця-українка в свою чергу не змогла витримати тиску публічності, а фанатка Таня Стрєбкова взагалі не підходила йому як кохана жінка.

Ектор Хіменес-Браво розповів про початок своєї кар'єри
Ектор Хіменес-Браво показав, яким він буде у ролі батька

2 роки тому Ектор повідомив про те, що знову перебуває в любовних стосунках, але на цей раз не дозволить публічності їх зруйнувати, а тому тому досі тримає її особистість в таємниці.

Звичайно, фанати мріють почути від свого кумира про те, що він збирається одружитися та стати батьком. Тим паче, що час продовжує йти вперед, і його важко наздогнати.

Ектор Хіменес-Браво показав, яким він буде у ролі батька

Кохана Ектора на даний момент перебуває в Польщі, і здається поки що не збирається повертатися. Тим часом шеф-кухар дійсно вразив своїх підписників. Він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показав, як обіймає крихітного малюка.

Немовля загорнуте у рожевий бодік, і лише трохи рухається. Ектор самостійно навів своїх підписників на думки про те, що це його маленька дитина своїм запитанням. Але вже через декілька секунд все стає зрозумілим, адже малюк повертається, і на його місці опиняється улюблена собачка шеф-кухаря. Поки що він став батьком лише для своїх пухнастих улюбленців, яких просто обожнює.

Нагадуємо, що після 24 лютого Ектор опинився в Колумбії у своєї матері, де провів 2 тижні. Не дивлячись на численні звинувачення, які зірка отримував, зовсім скоро він опинився в Україні, а свою поїздку за кордон пояснив тим, що він планував подорож до матері, і це взагалі не залежало від подій в країні, де він стільки років пропрацював.

Згодом Ектор також почав активно займатися питаннями продовольчого характеру. Тобто, допомагав захисникам саме таким чином, яким вмів найкраще.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.