Ані Лорак хизується ідилією з іспанським коханим Ісааком Віджраку: поки колишній Налчаджиоглу розлучається

Російська співачка українського походження Ані Лорак похизувалася ідилією у стосунках з новим коханим, іспанцем Ісааком Віджраку. Парочка не приховала свого щастя та закоханих очей.

Поки в новинному просторі активно шириться інформація про розлучення її ексчоловіка Мурата Налчаджиоглу з другою дружиною, українською візажисткою Лілією Реус, зрадниця Ані Лорак демонструє публіці своє особисте щастя.

Зокрема, у новому дописі в соціальній мережі Instagram російська артистка оприлюднила нове відео з коханим. На ньому іспанець про щось розповідав Лорак, а вона при цьому зафільмувала момент часу, проведеного з коханим. Чоловік, коли помітив знімання, почав посміхатися в камеру, а Кароліна виставила свої губи так, ніби дарувала свій поцілунок підписникам.

Ані Лорак хизується ідилією з іспанським коханим Ісааком Віджраку

Схоже, в особистому житті співачки все гаразд, чого не можна сказати про її колишнього чоловіка, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Чоловік з дружиною Лілією почистили власні сторінки в мережі від спільних світлин, відписалися одне від одного, а також більше не з’являються разом.

Мурат Налчаджиоглу проводить час в компанії моделей: Реус вже в минулому
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Ба більше, Налчаджиоглу після припущень та невпинних розмов про їхнє розлучення, публічно попросив не обговорювати його особистого життя та поважати його особисті кордони. Він не вважає себе відомою людиною з шоу-бізнесу. Каже, що завжди обирав мовчання і зараз обирає мовчати.

Нагадуємо, співачка Ані Лорак та турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучилися у 2019 році. Разом колишні виховують 12-річну Софію Налчаджиоглу, яка зазвичай зустрічається з батьком на території Туреччини.

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу

Зазначимо, що Налчаджиоглу повністю підтримав Україну у війні з росією, а ось артистка продовжує жити на території російської федерації, виступати й випускати нові пісні.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.