Невже разом? Кароль та Балан засвітилися разом на спільному знімку в мережі. Всі вітають і бажають щастя

Фан-клуб Тіни Кароль та Дана Балана хоче вірити у те, що між ними продовжується романтична історія, яка була помітна в кадрі на зніманнях "Голосу країни".

Українська співачка Тіна Кароль вже відверто розповідала, чи підтримує зв’язок з молдовським виконавцем Даном Баланом на тлі всіх розмов про їхній роман. За словами Тіни, вони спілкувалися, коли в Україні почалася повномасштабна війна. Балан написав Кароль, оскільки дуже за неї хвилювався.

Ба більше, Тіна публічно висловлювала захоплення мамою артиста. На концерті у Молдові вона прямісінько зі сцени звернулася до Людмили Борисівни, подарувавши їй та її сину чималу кількість компліментів.

Тіна Кароль і Дан Балан
Кароль та Балан засвітилися разом на спільному знімку в мережі

Шанувальникам Кароль та Балана хочеться вірити у продовження цієї неймовірної історії, однак Тіна – одна з тих знаменитостей, яка може брати участь в секретних операціях, оскільки своє особисте життя тримає в суворій таємниці.

До речі, в соціальній мережі Instagram фан-клуб артистів поширив їхню спільну світлину. В кадрі Тіна та Дан сиділи в авто. В коментарях під дописом користувачі соціальної мережі висловили захоплення кумирами, побажали їм щастя та зазначили, що це найкрасивіша пара. Втім, достеменно не знаємо, які зараз між ними стосунки.

Нагадуємо, український блогер Богдан Беспалов розповів, що насправді це був всього лише піар-хід, красива історія для залучення уваги аудиторії. За словами Богдана, ніякого роману між ними не було.

Також блогер розсекретив, що в той час, як співачці приписували стосунки з Баланом, вона зустрічалася з гітаристом Антоном Поповим. Нібито їхні відносини зазнали краху, коли чоловік переїхав до Америки. Потім з’явилися чутки про роман Кароль та танцівника Дмитра Жука. Втім, Беспалов переконаний, що і тут нічого серйозного немає. Додав, що захопленість Тіною не допомогла Дмитру в розвитку його кар’єри.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.