Катя Полтавська показала, як тримає Остапчука в “рукавицях”: “Помив в тебе підлогу”. Готовий і на таке

Володимир Остапчук у своєму фотоблогу продемонстрував, на що готовий заради дружини Катерини Полтавської. Чоловік усіляко підтримує кохану у її починаннях, допомагаючи не тільки словом, але й ділом.

23-річна Катерина Полтавська, попри свій вік, в медійному світі вже заявила про себе як амбіційну особистість. Дружина ведучого повідомила, що працює над відкриттям власної студії краси в Києві. У закладі будуть робити масажі та лазерну епіляцію.

Катерина Полтавська розповіла про Новий рік на Мальдівах з Остапчуком
Катя Полтавська показала, як тримає Остапчука в “рукавицях”

Спочатку дату відкриття запланували на грудень. Утім, всі роботи не вдалося завершити до цього часу, тому каже, що хоче відкрити двері своєї студії в січні 2024 року. Полтавська розповіла, що має достатньо друзів зі своїми бізнесами, тож ознайомилася з труднощами та перспективами від власної справи.

Шоумен Остапчук розповів, що кохана зареєструвалася як ФОП, щоб відкрити бізнес. Ба більше, він бере безпосередню участь в роботі. Зокрема, ведучий у своєму фотоблогу надав звіт Катерині, що помив підлогу у її студії краси.

Катя Полтавська показала, як тримає Остапчука в “рукавицях”

До стосунків з 23-річною журналісткою Катериною Полтавською шоумен перебував у шлюбі з нотаріусом Христиною Горняк, з якою розлучився у 2022 році. Христина розповіла, що планує повертати своє дівоче прізвище, але поки їй і так комфортно.

Подейкують, що стосунки Катерини та Володимира почалися, коли ведучий ще перебував у шлюбі з Христиною. 4 жовтня пара привітала одне одного з першою річницею, а нотаріус цього дня відзначила офіційне розлучення з шоуменом. Втім, припущення пересічних громадян Остапчук не коментує.

До речі, нещодавно Володимир підтвердив здогадки шанувальників, що він одружився з Катериною. Зірка зізнався, що найкращим днем в цьому році вважає 22 лютого, і він пов’язаний саме з його коханою.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.