Все ще належить тільки їй: Балан повернувся до жінки, яку залишив 15 років тому, але ні на кого не проміняв

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан повернувся на свою батьківщину. Зірка засвітився в Кишиневі разом зі своєю матір'ю Людмилою Балан.

Дан Балан починав свій творчий шлях саме з Батьківщини. Артисту вдалося побудувати фантастичну кар’єру у Молдові, де він виступав у гурті. Після успіху композиції, яка стала відомою в усьому світі, Дан Балан прийняв рішення розширювати свої горизонти, і незабаром покинув країну та переїхав до Сполучених Штатів Америки.

Йому вдалося попрацювати з голлівудської зірками, набратися безцінного досвіду, а також осісти у Нью-Йорку. Фанати очікували, що незабаром у зірки з’явиться родина, але Дан продовжує вести холостяцький образ життя. Хоча поряд з ним постійно з’являються все нові й нові дівчата.

Дан Балан повернувся до матері в Кишинів та відіграв концерт

Дан Балан повернувся до матері в Кишинів та відіграв концерт

Ще 3 роки тому публіка сподівалася на роман між ним та Тіною Кароль. Їхня хімія активно використовувалася продюсерами, щоб привернути увагу глядачів. І хоча шоу від цього виграло, нової пари не було. Після завершення спільних зйомок дороги Дана та Тіни розійшлися.

Дорожчої за матір жінки, яку Дан просто обожнює, у його житті так і немає. І варто відмітити, що виконавець при цьому дуже ніжно ставиться до сім’ї, шлюбу і все ж таки мріє, що колись в нього з’явиться обраниця, яка зможе стати його благовірною.

Натомість нещодавно співак потішив своїх фанатів появою на концерті у Кишиневі разом зі своєю матір’ю. Людмила до того ж провела на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram прямий ефір, в якому показувала, як її син виступає для співвітчизників.

Дан Балан повернувся до матері в Кишинів та відіграв концерт 

У рідному місті Дан Балан не виступав аж 5 років, тож повернення вийшло дуже гучним та довгоочікуваним.

Нагадуємо, що 24 лютого 2022 Дан Балан перебував в Києві. Про це стало відомо лише згодом. Людмила розповіла журналістам, що її син намагався вибратися закордон, але в нього це вийшло не одразу. Ситуація ускладнювалася тим, що у зірки були контракти, які він мав виконувати, але при цьому не міг виїхати. На щастя, все владналося.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.