Надя Дорофєєва показала свою свекруху та родинну ідилію: провели Різдво з рідними коханого чоловіка Кацуріна

Українська співачка Надя Дорофєєва замилувала сімейними кадрами з рідними чоловіка, ресторатора Михайла Кацуріна. Показала, як зустріла Різдво в колі близьких їй людей.

Зокрема, співачка поділилася, як провела Різдво на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Свято знаменитість зустріла в тихій та затишній атмосфері з рідними коханого. В Instagram-stories артистка показала маму та бабусю чоловіка Кацуріна за одним святковим столом.

Дорофєєва просить коханого Мішу Кацуріна зіграти разом з нею на сцені
Надя Дорофєєва показала свою свекруху та родинну ідилію

Кадр, на якому можна побачити рідних людей ресторатора Михайла Кацуріна, співачка підписала: “Ідеальний вечір”. В цей час бабуся дивилася в камеру, чоловік слухав, як йому щось говорила мама Ольга, а Надя теж ніби щось розповідала.

Надя Дорофєєва показала свою свекруху та родинну ідилію

До речі, можна побачити й смачну вечерю родини на Різдво. Цікавим є те, що святковий стіл був прикрашений різдвяними атрибутами. Майже відразу припадають до ока гуцульські свічники.

Надя Дорофєєва показала свою свекруху та родинну ідилію

Ще більшої святкової атмосфери додав телевізор, на якому увімкнули проєкт “Різдво. Ти не один” на телеканалі “1+1 Україна”. До речі, в зніманнях брали участь Надя Дорофєєва з чоловіком Михайлом Кацуріним. Дружня, затишна, тепла та по-справжньому сімейна атмосфера панувала упродовж всього вечора.

Надя Дорофєєва показала свою свекруху та родинну ідилію

Нагадаємо, співачка Надя Дорофєєва та ресторатор Михайло Кацурін повідомили, що одружилися в липні цього року. Від попереднього шлюбу чоловік має двох дітей – доньку Олександру та сина Івана. Артистка зізналася, що добре ставиться до спадкоємців коханого, але не прагне стати їм другою мамою. Каже, вона їх дуже любить, оскільки вони спокійні та виховані. Втім, про народження свого первістка поки не думає.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.