48-річна Могилевська показала свою родину та зізналася, чому на відео немає її батьків: “Моя реальна сімʼя”

Українська співачка Наталія Могилевська показала тепле родинне відео, в якому вмістила всю свою сім'ю. Шанувальники поцікавилися у зірки, чому в кадрі не помічаємо її батьків.

Поділитися, як пройшло святкування Різдва, артистка Могилевська вирішила в дописі на власній сторінці в соціальній мережі Instagram. В кадрі постали дядя зірки та сестра з племінниками. Саме ці рідні люди опинилися в перші дні повномасштабного вторгнення в неї вдома. На жаль, іншої сестри, яка народила свого сина Платона поруч немає, оскільки вона за кордоном.

“На цьому відео зі мною моя реальна сім’я. Дядя, якому 76, моя сестра із племінниками. На жаль, іншої сестрички, яка була вагітною і народила прекрасного Платончика, зараз немає з нами”, – розповіла Могилевська.

В коментарях під оприлюдненим дописом, підписниця поцікавилася у співачки, де її батьки. Зірка зізналася, що вони дуже рано пішли з життя.

Наталія Могилевська зізналася, чому на відео немає її батьків

Затишний, сімейний, по-справжньому щасливий ролик було знято під символічну музичну роботу Могилевської “Давай зустрінемо Різдво вдома”. Тематика відео повністю підходить до сенсу пісні артистки.

Нагадуємо, нещодавно Наталія Могилевська чесно відповіла, чи не переймається, що досі не народила свого малюка, хоча з цього приводу ширилося чимало пліток в Мережі. В інтерв’ю Дмитру Гордону співачка пояснила, що спочатку її увага була зосереджена на кар’єрі, а потім вона 10 років була самотньою. Втім, зараз, зустрівши справжнє кохання всього життя, не полишає мрію народити свого первістка. Раніше розповідала, що накопичила чимало життєвої мудрості та любові, щоб подарувати своїй майбутній дитині.

Схожі статті

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?