Реус повернулася, а Мурат поїхав куди-подалі: колишній Ані Лорак показав, заради кого подолав довгий шлях

Ексчоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу показав, як відсвяткував Різдво з 12-річною дочкою. З нагоди свята чоловік зробив доньці дуже дорогий подарунок.

Для того, щоб побачитися з донькою Софією, Мурат Налчаджиоглу зазвичай запрошує її на свою рідну територію. Так, зіркова мама дівчинки, співачка Ані Лорак мовчить про повномасштабне вторгнення в Україні та продовжує жити в росії. Натомість її колишній чоловік Мурат підтримав Україну.

Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус
Колишній Ані Лорак показав, заради кого подолав довгий шлях

До слова, у своєму фотоблогу бізнесмен показав, як відсвяткував Різдво з донькою вдома. 12-річну Софію батько потішив дорогим подарунком – новеньким телефоном. Дівчина отримала iPhone 15 білого кольору, вартість якого майже дві тисячі доларів. Вона зраділа коштовному презенту, одразу розпакувала гаджет на фоні новорічної ялинки та почала ним користуватися.

Колишній Ані Лорак показав, заради кого подолав довгий шлях

До того, як Налчаджиоглу потішив доньку новим телефоном, вони прогулялися торговим центром, раділи навколишній новорічній атмосфері та позували для спільних кадрів.

Колишній Ані Лорак показав, заради кого подолав довгий шлях

Нагадуємо, Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак офіційно розлучилися у 2019 році. Ширяться розмови, що бізнесмен розірвав свій союз ще й з другою дружиною, візажисткою з Києва, Лілією Реус після 4 місяців шлюбу. Коментувати розмови користувачів мережі, спростовувати чи підтверджувати всі чутки подружжя не наважується.

Мурат Налчаджиоглу проводить час в компанії моделей: Реус вже в минулому
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Налчаджиоглу попросив поважати його власні кордони та не обговорювати особистого життя. Мовляв, він не вважає себе публічною людиною. Крім того, зізнався, він завжди мовчав і зараз обирає позицію мовчання. Втім, сама Лілія взагалі ніяк не коментує розлучення з Муратом.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.