Збагрила доньку турку Мурату, щоб побути наодинці з іспанцем: Ані Лорак осипала Ісаака Віджраку зізнаннями

Російська співачка з українським корінням Ані Лорак публічно привітала коханого Ісаака Віджраку з його днем народження у новому дописі. 27 грудня чоловіку виповнилося 46 років.

Привітати коханого з його особистим святом, співачка вирішила публічно у новому дописі в соціальній мережі Instagram. Зрадниця осипала чоловіка словами кохання, а також побажала іноземцю проживати тільки найкращі миті свого життя, танцюючи.

Новий бойфрен Ані Лорак
Ані Лорак осипала Ісаака Віджраку зізнаннями

“З днем народження, коханий! Життя – це музика, а Бог – діджей. Тож, нумо танцювати”, – написала Лорак.

В коментарях під вітальним дописом іспанець Ісаак Віджраку подякував коханій за теплі слова, зазначивши, що найкраще провести цей день можна лише з нею. Зазначимо, що нині донька зрадниці Кароліни, 12-річна Софія проводить дозвілля з батьком, турецьким підприємцем Муратом Налчаджиоглу за кордоном. Спочатку дівчинка зустріла Різдво з татом в Туреччині, а зараз вони відправилися в Об’єднані Арабські Емірати.

Ані Лорак осипала Ісаака Віджраку зізнаннями

До слова, бізнесмен на Різдво ощасливив доньку дорогим презентом. Налчаджиоглу подарував дівчинці новий 15 iPhone білого кольору, вартість якого складає майже дві тисячі доларів. Софія, побачивши гаджет, відразу почала його розпаковувати та використовувати.

Нагадуємо, Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучилися у 2019 році. Про нові стосунки артистки стало відомо 14 лютого 2023 року, в День Святого Валентина. Мурат Налчаджиоглу одружився вдруге влітку цього року. Його обраницею стала візажистка Лілія Реус. Втім, імовірно, після 4 місяців шлюбу вони розлучилися. Відверто коментувати свій розрив ще не наважилися. Бізнесмен каже, що завжди обирав позицію мовчання і зараз обирає мовчати.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?