Точнісінько як донька Моніки Беллуччі: 15-річна спадкоємиця Євгена Кошового вразила українців своїм виглядом

Донька знаменитого українського гумориста Євгена Кошового Варвара наробила шуму в мережі своїми новими знімками. Що такого особливого в них?

Безумовно, з появою соціальних мереж кількість цікавих облич в шоу-бізнесі лише зростає. І варто відмітити, що дітям знаменитостей стає легше набирати популярність, адже користувачі мережі як правило знають на кого підписуються, і часто роблять це саме тому, що ті чи інші особистості мають прямий родинний зв’язок з селебритіз.

З однієї сторони це грає на руку зірковим спадкоємцям, з іншої, потрапити в шоу-бізнес і надовго приховати своє походження перед глядачами, як це було 20 років тому, вже не вийде.

Втім, це не стає перепоною для багатьох таких дітей. Наприклад, Дева Кассель стала знаменитою ще до того, як прийняла рішення стати топ-моделлю.

15-річна спадкоємиця Євгена Кошового вразила українців своїм виглядом. Дочка Моніки Белуччі та Касселя Дева

Дівчинку-підлітка майже одразу почали порівнювати з її матір’ю, тільки вона досягла більш-менш зрілого віку. І це стало своєрідним піаром. Із завидною швидкістю Дева потрапила під об’єктиви, хоча неодноразово в мережі піднімалися скандали через цькування дівчини за те, що вона не настільки гарна, як її мама.

Моніка Беллуччі ніколи не влізала у дані розбірки. Як ніяк, акторка давно знає, як варто поводитися з аудиторією і пресою, а тому Кассель отримала надійний тил.

15-річна спадкоємиця Євгена Кошового вразила українців своїм виглядом

В українському шоу-бізнесі є дівчина, яка схожа на спадкоємицю Моніки Беллуччі двома критеріями. По-перше, вона все більше стає схожою на неї зовнішньо. Настільки, що з деяких ракурсів їх майже не відрізнити.

А по-друге, вона так само не завжди отримує приємну увагу від глядачів через своє походження. Мова йде про доньку Євгена Кошового Варвару.

Нещодавно дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких виглядає ще більш дорослою та впевненою в собі.

15-річна спадкоємиця Євгена Кошового вразила українців своїм виглядом

А її риси обличчя як ніколи нагадують риси знаменитої дочки Моніки.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.