Вова Дантес показав, як поїхав відпочивати з Кацуріною й дітьми: увімкнув режим татуся, і читає “сину” казку

Шоумен та співак Володимир Дантес показав, як поїхав відпочивати з коханою Дашею Кацуріною та її двома дітьми. Замилував кадрами, де читає казку сину своєї дівчини.

Шанувальники Володимира Дантеса ніколи й подумати не могли, що в ньому накопичилося стільки ніжності та любові до дітей. В суспільстві він заявляв, що є чайлдфрі, тож, яке здивувала публіка отримує кожного разу, коли бачить милу картину його взаємодії з дітьми.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Вова Дантес показав, як поїхав відпочивати з Кацуріною й дітьми

До слова, дівчина Дантеса, бізнесвумен Даша Кацуріна оприлюднила кадри в соціальній мережі Instagram, як вони кудись їдуть разом з її спадкоємцями. Володимир, своєю чергою, додав цей контент на особисту сторінку, розсекретивши, що відправилися на відпочинок.

Вова Дантес показав, як поїхав відпочивати з Кацуріною й дітьми

Втім, наймиліші відчуття викликає відео, на якому шоумен, лежачи в ліжку з 2-річним Іваном, виразно читає йому казку. Хлопчик з неабиякою цікавістю слухав Володимира. В цей час матуся Кацуріна наводила красу біля дзеркала.

Вова Дантес показав, як поїхав відпочивати з Кацуріною й дітьми

Варто зазначити, що нова дружина колишнього чоловіка Даші, співачка Надя Дорофєєва теж полюбила дітей Михайла Кацуріна. Вона також обожнює поширювати спільний контент з 7-річною Олександрою та 2-річним Іваном у своїх соціальних мережах. Цікаво, але попри таку щиру любов до нащадків коханого, артистка зізнається, що про свого первістка поки не думає, хоча шанувальники вже підозрювали її у вагітності.

Нагадуємо, Надя Дорофєєва відповіла, чи спілкується з ексчоловіком Володимиром Дантесом після розлучення. Її відповідь прозвучала одним коротким, але зрозумілим словом: “Ні”. Шоумен теж висловлювався, що не підтримує зв’язок з колишньою, адже їх більше нічого не поєднує.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?