Родина Горбунова та Осадчої замилувала сімейною ідилією: на одній подушці зібралися всі, окрім старшого сина

Відоме українське подружжя Горбунова та Осадчої в кадрі показали справжню сімейну ідилію, завдяки якій спадкоємці зростають в люблячій, дружній та радісній атмосфері.

Знаменита подружня пара українського шоу-бізнесу показала тепле різдвяне відео зі своїми спільними нащадками – Іваном та Данилом, втім, без дорослого сина Іллі від попереднього шлюбу Осадчої з депутатом Олегом Поліщуком.

У новому святковому ролику в соціальній мережі Instagram Юрій, Катерина та їхні сини прилягли одне до одного на фоні новорічної ялинки. Першим свою голову на подушку поклав Горбунов, оскільки саме він є головним в родині. Потім це зробила його дружина Осадча, далі 6-річний Іван та 2-річний Данило.

Усміхнені, щасливі, а головне радісні, попри всі обставини, Горбунов та Осадча намагаються дарувати приємні та позитивні моменти своїм дітям й проводити з ними якомога більше часу. Раніше шоумен зазначав, що навіть на роботі його не покидають думки, як там його дружина та діти. Також не приховав, з появою спадкоємців він став ніби залежним від них. Вважає, що час, проведений із сім’єю, наповнює його енергію.

Нагадуємо, відоме подружжя Осадчої та Горбунова виховують трьох синів – Івана, Данила та 21-річного Іллю від попередніх стосунків Каті з Олегом Поліщуком. Телеведуча розповідала, що її старший син навчається на IT у США в University of Maryland. Після закінчення вишу, Катерина розсекретила, що він не планує залишатися за кордоном, а хоче повернутися в Україну, працюючи за спеціальністю.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча з синами

До речі, зіркова матуся зі своєю старшою дитиною має безліч спільних захоплень. Вони обоє обожнюють історію. Ба більше, можуть прочитати книжки до відповідної тематики та ділитися враженнями між собою.

Схожі статті

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.