Що приховує особисте життя тренерів “Голосу країни”: Тіна Кароль, Дан Балан і Вакарчук розкрили правду

Через роботу над спільним проєктом, суддів співочого талант-шоу "Голос країни" неодноразово підозрювали в романтичних стосунках. Що ж насправді приховує особисте життя зіркових тренерів?

Тіна Кароль

Шанувальники відомої української співачки Тіни Кароль звикли, що зірка неохоче коментує особисті теми. Подробиці романів артистка особливо ретельно приховує після смерті свого чоловіка, продюсера Євгена Огіра. Кілька років тому виконавиця заявляла, що відкрита до нових стосунків, однак і до сьогодні не віднайшла справжнє кохання.

Попри це, відомо, що раніше Тіна перебувала в стосунках з актором Дмитром Тубольцевим. Усе почалось після спільної вистави у театрі. Тоді юній співачці було 18, а її обранець був старший на 6 років. Пара жила разом протягом 3 років, причиною розриву стала зрада з боку Тубольцева.

Наступним захопленням Кароль став співак Кирило Туриченко. Вони зустрілись у 2006 році, під час відбору на “Євробачення”. Свій роман молоді зірки намагались ретельно приховати. Проте їхні стосунки невдовзі завершились, причину артисти не розголошують і до сьогодні.

Судді Голосу країни розкрили секрети особистого: Кароль, Балан і Вакарчук
Судді Голосу країни розкрили секрети особистого: Кароль, Балан і Вакарчук

У 2007 році Тіна Кароль познайомилась з коханням свого життя, продюсером Євгеном Огіром. Пара разом працювала над розвитком творчої кар’єри Тіни, однак згодом їхні почуття набули романтичного характеру. Через рік вони одружились, а Кароль народила первістка – сина Веніаміна.

Проте й ці стосунки не завершились хепі-ендом, у 2012 році в Євгена діагностували рак шлунка. Лікування за кордоном не дало жодних результатів, а прогнози лікарів були невтішними. 28 квітня 2013 року Євген Огір помер на 33-році життя.

Судді Голосу країни розкрили секрети особистого: Кароль, Балан і Вакарчук
Судді Голосу країни розкрили секрети особистого: Кароль, Балан і Вакарчук

Дан Балан

Молдавський співак Дан Балан здобув неабияку популярність серед українців після знімань у проєкті “Голос країни”. Впродовж участі в шоу Балану та Тіні Кароль постійно приписували роман, адже зірки фліртували та показували неоднозначні взаємодії під час ефірів. Відомо, що між знаменитостями, дійсно, теплі та близькі взаємини, але чи мають вони романтичний підтекст – невідомо.

Дан не звик публічно коментувати своє особисте життя, але в одному з інтерв’ю розповідав, що перше кохання зустрів у 16 років, це була його однокласниця. Їхні почуття були взаємними, проте невдовзі юні закохані були вимушені розійтись, через переїзд Балана до Ізраїлю.

Також відомо, що Дан раніше був у шлюбі з румунською моделлю Еллою Крупеніною, у пари народився первісток – син Алан. Після кількох років спільного життя подружжя розлучилось, через постійні гастролі Балана.

Судді Голосу країни розкрили секрети особистого: Кароль, Балан і Вакарчук
Судді Голосу країни розкрили секрети особистого: Кароль, Балан і Вакарчук

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук також входить до когорти знаменитостей, що намагаються ретельно приховати своє особисте життя. Попри це, відомо, що артист був одружений з Лялею Фонарьовою, що протягом 20 років була його єдиною музою. У 2021 році цей шлюб похитнувся, через нове захоплення Вакарчука.

Наразі відомо, що Святослав перебуває в стосунках з іншою жінкою, яка народила йому 2 дітей. Як виявилось пізніше, новою обраницею співака стала продюсерка Євгенія Яцута. Вакарчук і до сьогодні не розповсюджується на особисті теми.

Судді Голосу країни розкрили секрети особистого: Кароль, Балан і Вакарчук
Судді Голосу країни розкрили секрети особистого: Кароль, Балан і Вакарчук

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.