Реус показала, чим займається після розлучення з Налчаджиоглу: в господарському магазині наліплює цінники

Друга дружина бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, візажистка Лілія Реус, на тлі чуток про розлучення з чоловіком, повернулася в Україну та показала свою сестру, яка працює в господарському магазині.

В медійному просторі не вщухають розмови про розлучення турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу вже з другою дружиною. І хоча Мурат заявляє, що не вважає себе публічною людиною, не можна сказати, що його життя не цікавить пересічних громадян.

Подружжя утримувало ідилію у стосунках протягом 4 місяців, потім Лілія видалила спільні світлини з чоловіком, відписалася від його фотоблогу, а далі, слідом за дружиною, всі ці дії повторив і сам Налчаджиоглу.

Мурат Налчаджиоглу проводить час в компанії моделей: Реус вже в минулому
Реус показала, чим займається після розлучення з Налчаджиоглу

Цікаво, але бізнесмен першим не витримав такої надмірної уваги преси навколо теми його розлучення та присвятив цілий допис в соціальній мережі Instagram. Він попросив не обговорювати його особистого життя, чітко зазначивши, що далі обирає мовчати.

До слова, дружина Мурата Налчаджиоглу після тривалого перебування в Дубліні, повернулася в Україну та зустрічатиме свята в колі найближчих людей. Також візажистка познайомила підписників зі своєю сестрою, яка працює в господарському магазині. Розповіла, що наклеювала цінники на товарах.

“Я, наприклад, зараз у господарському магазині, прийшла до своєї сестри, спостерігаю, як вона ставить товар на облік, і заставляє мене клеїти цінники”, – розповіла Лілія.

Реус показала, чим займається після розлучення з Налчаджиоглу

На відео візажистка звернулася до сестри ім’ям Світлана, тому тепер її аудиторія знає, як звати та чим займається одна з рідних їй людей. Жартома у ролику зазначила, що зробила сестрі безплатну рекламу.

Зауважимо, що Лілія Реус ніяк не коментує, що сталося між нею та чоловіком Муратом Налчаджиоглу, тож поки шанувальники будують тільки теорії щодо цього.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.