Ксенія Мішина показала свою фобію: “Всіх можу пережити, але не цих”. Він сидів на стіні та дивився на зірку

Українська акторка Ксенія Мішина вперше розповіла про свою фобію та показала, як вона виглядає. Знаменитість намагалася перебороти її та прибрати зі свого поля зору.

Пересічні громадяни з великою активністю коментують нові дописи акторки в соціальних мережах, зокрема ті, в яких вона демонструє щастя та радість з сином Платоном на відпочинку. Користувачі мережі не стримуються та зауважують, що не варто оприлюднювати таке дороге дозвілля під час війни.

Країною, яку обрала зірка для відпустки, став колоритний Таїланд. Цікаво, але багато речей знаменитість відкрила для себе вперше, наприклад, деякі продукти та вигляд птахів. Втім, не тільки радісні моменти трапилися їй на шляху.

Ксенія Мішина потрапила до лікарні
Ксенія Мішина показала свою фобію

Зокрема, акторка зустрілася зі своєю фобією віч-на-віч, показавши шанувальникам, як вона виглядає. Виявилося, що в Мішиної є страх павуків, і якраз один з них та ще й з великими лапами сидів прямісінько на стіні в її тимчасових апартаментах. Підкреслила, що всіх може пережити в домі, але не їх.

“Якщо чесно, я можу пережити в домі все, що завгодно, ящірок і інших тварин, але ось це – найбільша моя фобія. Що з ним робити, я не знаю, він сидить і дивиться на мене, можливо, він навіть стрибати вміє”, – розповіла Мішина.

Ксенія Мішина показала свою фобію

З цієї ситуації акторка знайшла вихід, оскільки вирішила прибрати неочікуваного гостя за допомогою стакана. Зазначила, що його вигляд страшний, і саме він змусив прокинутися її за декілька секунд. Ксенія довела його до віконця та випустила на вулицю. Син Платон спостерігав за тим, як його мама йшла на свій страх.

Нагадуємо, нещодавно зірка породила чутки про роман з ведучим Славою Дьоміним, оскільки вони та їхні діти проводили час разом в пізній час доби, в печері, коли на вулиці було темно. Втім, коментувати розмови шанувальників чи спростувати ці плітки акторка не наважилася.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?