Маша Єфросиніна показала обличчя до та після макіяжу. Не всім підписникам сподобалося: “Ні краплі фотошопу”

Українська телеведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна вирішила не відставати від тренду медійних колег й показати, який вигляд вона має без макіяжу та з ним.

Українські зірки без сумління наважуються чесно показувати, який вигляд мають без косметики. Можливо, здається, що це хизування, але насправді – демонстрація хорошого догляду за собою, по можливості дотримання режиму та занять спортом.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна показала обличчя до та після макіяжу

У фотоблозі можна побачити без макіяжу співачок Тіну Кароль, Олю Полякову та Настю Каменських, акторок Ксенію Мішину й Ольгу Сумську, телеведучу Катерину Осадчу та багато інших.

Приєднатися та показати природну красу і похизуватися результатами свого догляду, вирішила й ще одна українська телеведуча Маша Єфросиніна. В дописі зірка прикріпила світлину до та після макіяжу. Втім, не всі підписники висловили своє захоплення зовнішнім виглядом медійниці. Деякі фоловери запідозрили її у використанні фотошопу, а інші зазначили, що фото зліва не зовсім природне, оскільки помічають нафарбоване волосся, роботу бровіста та ін’єкції краси.

На коментар, де їй дорікнули у використанні фотошопу, Єфросиніна чітко вибудувала свої кордони. Вона зазначила, що не використала жодних фільтрів. Більшість користувачів мережі підтримали Марію, подарували їй безліч компліментів та прийнялися захищати улюбленицю, мовляв, нафарбоване волосся та брови – елементарний догляд за собою.

Маша Єфросиніна показала обличчя до та після макіяжу

На фото, де телеведуча показалася з макіяжем, помічаємо рум’яні щічки, помаду персикового відтінку на губах, коричневі тіні на повіках, чорну підводку та підфарбовані брови. Зазначимо, що Маша Єфросиніна має доглянутий зовнішній вигляд без макіяжу, хто б там і як не висловлювався.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.