Ірина Горова показала своїх дітей від Потапа та його друга Юрія: височенний син-підліток і мініатюрна дочка

Знаменита українська продюсерка Ірина Горова показала, як виглядає її дорослі діти від різних чоловіків. Мова йде про Андрія Потапенко та Наталію Горову.

Коли Потап закохався в Ірину Горову, вона мала досвід подружнього життя. Доля склалася таким чином, що спочатку майбутня популярна продюсерка вийшла заміж за Юрія Горового, кращого друга Олексія.

Юрій Горовий і Потап
Ірина Горова показала своїх дітей від Потапа та його друга Юрія

У цьому шлюбі народилася прекрасна дівчинка Наталія. А вже незабаром Ірина стала дружиною самого Потапа. Попри непросту історію стосунків, жінці вдалося зберегти прекрасні взаємини з колишнім чоловіком. Тож він став частим гостем у будинку зіркового подружжя. Дочка Наталія мала багато уваги як від батька, так і вітчима.

Ірина Горова показала своїх дітей від Потапа та його друга Юрія

Життя стало ще яскравішим після появи на світ її рідного братика Андрія. Але хлопчик не став тією зв’язуючою частиною стосунків, коли батьки тримаються разом попри все. Приблизно 2012 року Олексій покинув сім’ю та почав жити окремо.

Колишня Потапа Ірина Горова показалася публіці в обіймах статного дорослого чоловіка
Ірина Горова показала своїх дітей від Потапа та його друга Юрія

Зараз діти продюсерки дорослі. Андрій вже підліток, і хоча ще не повнолітній, дуже високий. Хлопець вражає підписників продюсерки своєю харизмою, мужністю, сміливістю та стриманістю. Його рідна сестра Наталія рік тому вийшла заміж та переїхала за кордон. Тому вдома вона буває нечасто. Втім, на честь зимових свят дівчина опинилася у своїй домівці.

У зв’язку з цим Ірина Горова оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку свіжих фотографій, на яких можна побачити, як зараз виглядають її спадкоємці.

Попри те, що вони неймовірно різні, і кожен схожий на свого рідного татуся, Наталія та Андрій прекрасно ладнають, і здається, являються не тільки братом та сестрою, але й кращими друзями.

Нагадуємо, що в мережі продовжують ходити чутки про розлучення Потапа та Насті Каменських. Обидва поки що спростовують дану інформацію, але преса та блогери вважають, що насправді пара вже не разом.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.