Спочатку повернулася, а тепер знову покинула Україну? Злата Мітчелл показала, куди подалася цього разу

Донька української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл після новини, що вона повернулася в Україну, знову полишила рідний дім та показала, де зараз знаходиться.

Злата Мітчелл, яка тривалий час жила в США, цього грудня показалася в Україні. Для того, щоб розповісти про свій візит додому, дівчина оприлюднила фото в автобусі, імовірно, після того, як перетнула польсько-український кордон. Виснаженість від тривалої дороги не завадила їй відчути щастя від перебування на рідній землі.

Підписники припустили, що донька Фреймут несподівано приїхала додому, аби провести свої різдвяні канікули. Нещодавно у своєму фотоблогу Мітчелл оприлюднила кадри вже зовсім з іншої країни, які й сповістили підписників, що вона знову попрощалася з Україною та вирушила за кордон.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл
Ольга Фреймут і Злата Мітчелл

Блогерка поширила різноманітні вечірні кадри з теплої Іспанії. Спочатку Злата оприлюднила світлину на фоні моря та пальм з відміткою геолокації. Далі фото з машини, відео неймовірного краєвиду, фото магазинів та поділилася з фоловерами своїми особистими кадрами, де щаслива позує, показуючи красу, яка є біля неї.

Злата Мітчелл показала, куди подалася цього разу
Злата Мітчелл показала, куди подалася цього разу
Злата Мітчелл показала, куди подалася цього разу

Раніше старша донька телеведучої Фреймут повідомляла, що дуже любить подорожі. Її сторінка в соціальній мережі Instagram перетворився на справжній тревел-блог. Крім того, спілкуючись з підписниками, вона відверто зізнавалася, що надалі бачить своє життя в Каліфорнії, але не проти, аби її майбутні діти якусь частину свого дитинства провели в Україні. Пересічні громадяни зробили висновок, що повертатися та жити на рідній землі дівчина не планує.

Втім, якщо Злата прагне залишатися за кордоном, то ось її зіркова мама, телеведуча Ольга Фреймут, перебуваючи після початку повномасштабного вторгнення з дітьми у Великій Британії, зізналася, що втрачає себе. Каже, що повернутися не може, оскільки переймається за безпеку 7-річного сина Валерія та 6-річної доньки Євдокії.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.