Софія Ротару показала найбільше кохання єдиного сина Руслана: її не переплюнула навіть Евеліна Бльоданс

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару вперше за довгий час вийшла на зв'язок та привітала свого єдиного сина зі святом. Усі деталі в статті.

Як відомо, Софія Ротару найбільше в житті цінує свою сім’ю. Зірка ніколи цього не приховувала, і завжди зізнавалася у тому, що хотіла б мати більше дітей. Свого часу активний розвиток кар’єри завадив артистці здійснити цю мрію. Втім, вона все ж таки стала матір’ю прекрасного хлопчика на ім’я Руслан.

Дитина росла копією свого батька Анатолія. І в цілому він не успадкував творчої натури матері. Навпаки, його приваблювали механізми, математика, інженерія. І своє життя він мріяв пов’язати саме з цією галуззю. Але його доля була визначена, коли помер тато.

Софія Ротару показала найбільше кохання свого єдиного сина Руслана

Щоб матір могла продовжувати займатися музикою та тішити народ власним вокалом Руслану довелося залишити все та повністю взятися за бізнес своїх батьків. Він зосередив у своїх руках абсолютно все, а дружині Світлані віддав заняття іміджем артистки.

Софія Ротару показала найбільше кохання свого єдиного сина Руслана

На той момент пара перебувала у шлюбі вже 10 років. Обраниця чоловіка далеко не з бідної сім’ї, спадкоємиця бізнесмена. З нею Руслан познайомився вже після того, як на телебаченні прогриміла історія про його закоханість в Евеліну Бльоданс.

Пара розвивала свої стосунки помірно, не поспішала, побралася і згодом двічі стала батьками. Примітно, що Світлана неймовірно нагадує свою свекруху.

У співачки при цьому ніколи не було проблем зі своєю невісткою. Жінки одразу поладнали і навіть тривалий час жили разом. Так само сім’я Світлани дуже тепло поставилася до Софії Михайлівни. Здавалося б, немає жодної причини, аби вони сварилися з артисткою, і все ж таки, далеко не всі сім’ї воліють бути пов’язаними з артистами через складнощі з пресою, публічним життям, тощо.

Нещодавно Софія Ротару оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання до свого сина та його дружини з тридцятою річницею їхнього весілля. До допису вона додала яскраву фотографію пари, на якій обидва виглядають дуже щасливими.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.