Гросу показала власну еволюцію, довжиною в 6 років: обставини змінюються, а вона ні. Так треба вміти (ФОТО)

Співачка Аліна Гросу вирішила продемонструвати особисту еволюцію, довжиною в 6 років. Порівняла свій зовнішній вигляд, оприлюднивши достатньо сміливі образи, з фотосесій та кліпів.

Знаменитість ніколи не боялася експериментувати з власною зовнішністю, фарбуючи волосся та приміряючи на себе яскраві образи. Артистка вирішила порівняти, який вигляд вона мала, починаючи з 2018 року, закінчуючи 2023.

Гросу показала дивну фотосесію
Гросу показала власну еволюцію, довжиною в 6 років

Зауважимо, що всі світлини Аліни Гросу дещо у відкритих нарядах з фотосесій та з роликів до її музичних робіт. Ба більше, до 2018 року зірка мала образ брюнетки, а далі шанувальники побачили улюбленицю кардинально оновленою білявкою. Цікаво, але у 2023 році співачка зробила спробу оновитися та перефарбувалася в рудий колір, втім, згодом вона повернула, собі та прихильникам, свій звичний образ.

Гросу показала власну еволюцію, довжиною в 6 років

Примітивно, але не тільки зміни у зовнішності Аліни Гросу цікавлять її фанів. Особисте життя артистки приховане нею за сімома замками, оскільки вона вже публічно будувала стосунки, які закінчилися невдачею. Спочатку зірка вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова. Їхній шлюб протримався всього пів року.

Далі підставити своє мужнє плече, підтримати після непростого розлучення, зміг російський актор Роман Полянський, який старший за зірку на 12 років. У 2023 році артистка підтвердила нашумілі розмови, що вони справді розійшлися. У подробиці виконавиця вдаватися не стала та й взагалі уникає цих питань від шанувальників.

У зв’язку з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, співачка вирушила в США, де і познайомилася зі своїм новим коханим, яким тільки інтригує публіку. Показувати його обличчя та розповідати деталі стосунків, поки не квапиться. Однак представила публіці новий кліп на пісню “Сумую”, в якому взяв участь її бойфренд.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.