Поки Лорак на чужині, колишній Налчаджиоглу “забрав” доньку і повіз якнайдалі: в Дубай, і без дружини Реус

Колишній чоловік Ані Лорак, бізнесмен Мурат Налчаджиоглу показав, як проводить час з 12-річною донькою Софією. Поки мама дівчинки в росії, її дочка з батьком рушили в Дубай.

Непросте розлучення співачки-зрадниці Ані Лорак та підприємця Мурата Налчаджиоглу офіційно відбулося у 2019 році. Причиною до розірвання багаторічного шлюбу стала зрада з боку чоловіка, і, судячи з усього, не одна.

Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

Примітивно, але в Мережі почали говорити, що Налчаджиоглу розірвав свій союз з другою дружиною Лілією Реус по тій же причині. Мурат ці чутки не коментує, а Лілія взагалі уникає будь-яких питань, що між ними відбулося.

Натомість підприємець, схоже, не переймається негараздами в особистому житті та ділиться щасливими кадрами з відпочинку, на який відправився з 12-річною донькою Софією. Спочатку вони зустріли Різдво в Туреччині, а потім вирушили в Дубай.

До слова, бізнесмен оприлюднив кадри, як проводить час з дочкою. Вони показалися в компанії знайомих Налчаджиоглу, які також прийшли зі своїми дітьми. Софія відразу знайшла спільну мову, з меншими за неї дівчатками, заходившись з ними гратися. Потім дітлахи з дорослими смажили маршмелоу на вогні, про щось спілкувалися та робили спільні фото й відео, аби закарбувати цей момент в пам’яті надовго.

Надчаджиоглу “забрав” доньку і повіз якнайдалі
Надчаджиоглу “забрав” доньку і повіз якнайдалі

Нагадуємо, в червні цього року публіка дізналася, що ексчоловік артистки Ані Лорак одружився вдруге. Його обраницею стала візажистка Лілія Реус, з якою він перебував у стосунках близько трьох років. Ідилія у шлюбі тривала всього чотири місяці, а потім дівчина видалила спільні світлини з чоловіком, відписалася від його соціальних мереж. Згодом всі ті ж самі дії повторив і Налчаджиоглу. Коментувати, що між ними сталося вони не наважуються.

Мурат Налчаджиоглу проводить час в компанії моделей: Реус вже в минулому
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Схожі статті

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.