Ольга Мартиновська показала, з ким зустріла Новий рік, і це не Ярославський: ближче нього нікого й не було

Знаменита українська кулінар Ольга Мартиновська показала, як зустрічала Новий рік. Зірка вразила зізнанням про свій стан. Усі деталі в нашій статті.

Декілька місяців тому Ольга Мартиновська вперше заговорила про свої нові стосунки. Виявляється, шеф-кухар вступила у роман з чоловіком, і до того ж він виявився її колегою. Зірка одразу ж дала зрозуміти, що мова йде не про Володимира Ярославського та Ектора Хіменеса-Браво.

Ольга Мартиновська розповіла про вагітність
Ольга Мартиновська показала, як зустріла Новий рік 2024

Особистість коханого вона відмовилася розкривати, і до сьогодні не показує його обличчя. Однак, стало зрозуміла, що Новий рік вона імовірно зустріла з ним.

Ольга Мартиновська показала, як зустріла Новий рік 2024

Оля Мартиновська показала свого колишнього чоловіка
Ольга Мартиновська показала, як зустріла Новий рік 2024

Так, Ольга оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показала, як відпочивала вночі. При цьому, вона не показала свою компанію, а натомість поскаржилася на свій стан здоров’я.

За словами зірки, вона провела свято з герпесом. Також Ольга показала, як виглядала у цей особливий вечір, натякнувши на прикмету про те, що з ким новий рік зустрінеш, з тим його і проведеш.

Ольга Мартиновська показала, як зустріла Новий рік 2024. Скріншоти особистої сторінки зірки

Також зірка показала, як дивилася звернення президента.

Нагадуємо, що Мартиновська свого часу прославилася завдяки участі в кулінарному проєкті. Ольга перемогла у шоу та рушила до Франції на навчання, а пізніше стала суддею. Завдяки цьому вона познайомилася зі своїм майбутнім кращим другом Володимиром Ярославським, з яким спочатку в неї не складалися стосунки через особисті проблеми. Згодом зірка розповіла, що виявляється через Володимира звільнили її чоловіка, який на той момент працював в ресторані, але пізніше вона зрозуміла, що вчинок Ярославського був правильним. З колишнім Іваном вона згодом розлучилася.

Ольга самостійно виховує доньку Віру, і за останні декілька років не розповідала про зміни в особистому житті. Натомість в мережі активно ходили чутки про її роман з Володимиром, а також ймовірні стосунки з Ектором.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?