Після новини про поповнення в родині Наталія Могилевська показала свого чоловіка та “батька” її доньок

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська лише нещодавно говорила про те, чи збирається взагалі ставати матір'ю, і чому до сьогодні не народила.

Тема материнства переслідувала Наталію Могилевську ледь не 15 років. Журналісти все ніяк не могли встановити причину, через яку артистка не наважувалася завагітніти або усиновити малюка. Постійно співачці ставили подібні питання і користувачі мережі.

І Могилевський не вдавалося викрутитися. Доводилося робити публікації на цей рахунок на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram та пояснювати, як так склалося. Здебільшого шанувальники настільки сильно бажали материнського щастя Наталії, що постійно підозрювали її у вагітності.

Наталія Могилевська стала матір'ю
Наталія Могилевська вперше показала свого обранця

Могилевська раз у раз сприймала це по-різному, часом, хвилюючись за свою фігуру. Адже саме через талію співачки фанати намагалися встановити, що вона в цікавому положенні.

Наталія Могилевська вперше показала свого обранця

Наталія Могилевська вперше показала свого обранця

Як раптом в мережі з’явилися кадри, на яких Наталія проводить час з маленькою дівчинкою, яка на додачу називала її “матір’ю”. Все переплуталося.

І нарешті артистка вирішила розв’язати цей вузол. На честь свята Наталія Могилевська зізналася, що вона удочерила двох дівчат. І звісно, вона б не могла зробити цього, якби в неї не було надійного тилу. Мова йде про її нового обранця, про якого зірка наважилася заговорити після 24 лютого.

Артистка наважилася показати і не тільки свої кадри з новоспеченими доньками, але із коханим чоловіком, який допоміг їй стати щасливою.

“Це сталося на самому початку війни. Коли ми з моїм чоловіком дуже багато їздили у госпіталі, до дитбудинків, до переселенців. І ось цей увесь жах тільки-но стався і ми прийняли таке рішення”, — зізналася артистка.

Нагадуємо, що за попередніми даними, чоловік трохи старший за Наталію Могилевську, багато років проживав за кордоном і був знайомий зі співачкою задовго до їхнього роману. Звуть його Валентином, але інших деталей артистка принципово не розкриває.

Схожі статті

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.