Знайшов і одразу втратив: як виглядає друга дочка Налчаджиоглу, яку рідна мати забрала від турка до Ірландії

Ще не так давно здавалося, що колишній чоловік Ані Лорак Мурат зміг знайти своє щастя та нарешті побудує сім'ю, до якої він йшов настільки довго.

Розлучення Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу свого часу стало ледь не найскандальнішим за історію шоу-бізнесу на пострадянському просторі. Напевно, жодна співачка не зіштовхувалися з такою ситуацією, яка сталася з Кароліною: наче кадри з голлівудської преси мережею розповсюджувалися знімки з Муратом, який проводив час з дівчатами у клубах. Плітки про його зради поширювалися з неймовірною швидкістю, і здавалося, ігнорувати їх більше немає сенсу, але Лорак тягнула до останнього, поки заперечувати очевидне вже було неможливо.

Як виглядає друга дочка Налчаджиоглу

Як змінилося життя Лілії Налчаджиоглу з екс-чоловіком Ані Лорак
Як виглядає друга дочка Налчаджиоглу

Після цього артистка заявила, що розлучається зі своїм чоловіком, але фактично шлюб був розірваний лише через 2 роки, коли майнові питання були більш-менш вирішені. Тоді на бізнесмена звалилася неймовірна кількість критики. Не тільки тому, що він був невірним своїй благовірній, але і через його діяльність.

Мурат Налчаджиоглу вже вийшов у світ з іншою жінкою
Як виглядає друга дочка Налчаджиоглу

Поговорювали, що чоловік спеціально одружився саме на дуже багатій виконавиці, завдяки ній розбагатів і мовляв далі продовжує жити та розкошувати. Однак нещодавно Богдан Беспалов розповів, що насправді Мурат народився в дуже багатій сім’ї, і у нього взагалі ніколи не було ніякої потреби у чужих фінансах. Мовляв, усе своє життя він просто все робить заради себе.

Але у підписників бизнесмена таке враження склалося. Наприклад, ще півроку тому він одружився вдруге з красунею Лілією Реус. І після цього він привітав свою пасербицю з днем народження. Про такі слова від вітчима мріють багато дівчат. На всю Україну чоловік заявив, що він її дуже любить, готовий її в усьому підтримувати і що вона є його сім’єю.

Як виглядає друга дочка Налчаджиоглу

На кадрах Мурат постійно поставав з дівчинкою, тримаючи її за руку, або взявши її до себе на руки. Маленька принцеса раз-у-раз їздила разом з новою сім’єю на відпочинок, познайомилася з батьками підприємця. Як раптом стало відомо про розлучення пари. Тільки-но Мурат повернувся з Туреччини, як Лілія забрала дитину до Ірландії і навіть планувала емігрувати. На даний момент відомо, що пара більше не разом.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?