Що відомо про старшу доньку Наталії Могилевської: каштанове хвилясте волосся як у мами та шкіра як молоко

Не так давно Наталя Могилевська заявила, що стала матір'ю, але шанувальники вже намагаються встановити особистість старшої дочки зірки. Усі деталі в статті.

Про імовірність усиновлення дитини Наталія Могилевська говорила з публікою давно, але завжди говорила про те, що не готова до подібного кроку через відсутність в неї коханого чоловіка. Мовляв, для таких речей поруч обов’язково повинен бути потенційний батько.

Втім, після 2 4 лютого Наталія Могилевська вперше розповіла про те, що в неї з’явилася кохана людина, якій вона цілком та повністю може довіритися.

Але хто б міг подумати, що раптом у новорічну ніч зірка заявить про те, що стала мамою, ще й двічі. Але це сталося!

Наталія Могилевська розповіла про старшу дочку та показала її

Зірка розповіла, що удочерила 2 прекрасних дівчат. Діти залишилися без батьків і в результаті останніх подій. Ба більше, старша спадкоємиця пройшла через дуже непрості речі, які не під силу навіть дорослим людям. Зокрема, вона врятувала життя, і неодноразово своїй молодшій сестрі.

Наталія Могилевська розповіла про старшу дочку та показала її

Могилевська, судячи з усього, збиралася зберігати даний факту таємниці, але блогери побачили її у місті разом з маленькою дитиною, яка одразу ж видала характер стосунків між нею та співачкою. Тоді ж з’явилися чутки, що Наталія народила.

У своєму зверненні до фанатів артистка зізналася, що не збирається показувати обличчя своїх дітей, щоб полегшити їм життя і не ускладнювати його публічністю та славою. Тим паче, що вони тільки почали адаптуватися до нових реалій. Втім, вона також опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з доньками, на якій можна побачити певні риси обидвох дівчат. Зокрема, старша має хвилясте каштанове волосся, а також дуже світлий тон шкіри.

Безумовно, це стало вражаючою новиною для більшості глядачів, які взагалі не очікували вже побачити Наталію у ролі матері, ще й двох прекрасних дівчат. Варто відмітити, що Могилевської прекрасний досвід спілкування з дітьми, адже свого часу вона стала мачухою для трьох спадкоємиць Єгора Долініна.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.