Катя Осадча показала обличчя без макіяжу: тренд природної краси стає популярнішим. Виглядає непогано (ФОТО)

Відома українська телеведуча Катерина Осадча не боїться виходити до шанувальників на зв'язок без косметики на обличчі. Тому, в них є прекрасна можливість подивитися, як виглядає зірка в цей момент.

Тенденція на природну красу тільки зростає, тож все більше українських знаменитостей показують, як вони виглядають без макіяжу на обличчі. Зокрема, до цього списку і входить журналістка Катерина Осадча, яка зазначимо виглядає розкішно.

До слова, в соціальній мережі Instagram зірка оприлюднила нове фото у своєму авто. Знаменитість сиділа та позувала зовсім без косметики. Катерина має світлий тон шкіри, без висипань та інших проблем, які нерідко зустрічаються у дівчат. Зазначила, що мала настрій сірий, як небо, у зв’язку з останніми подіями.

Катя Осадча показала обличчя без макіяжу: тренд природної краси стає популярнішим

Втім, до нормального повноцінного життя Осадчу повертає її медійний чоловік, телеведучий та шоумен Юрій Горбунов та їхні двоє спільні спадкоємці – 6-річний Іван та 2-річний Данило.

Горбунов зізнається, що дуже любить проводити час з дітьми та коханою дружиною. За його словами, їхні хлопчики дуже різні між собою. Іван у них енергійний, рухливий та винахідливий, а Данило – спокійний і дуже любить слухати казки, проте може емоційно реагувати на сумні моменти, наприклад, коли лисичка з’їдає колобка.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов з синами

Нагадуємо, від першого шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком Катерина Осадча народила первістка Іллю у 2002 році. Хлопець навчається в США, а вдома буває лише кілька разів на рік. Осадча стала мамою у 19 років, і коли народила, зрозуміла, що зарано звалила на себе цю відповідальність. Однак потім вона заспокоїлася, взяла себе в руки й все стало на свої місця.

Схожі статті