Колишній чоловік Камалії: як виглядає, ким працює і чому розлучилися – особисте життя Наталії Шмаренкової

Найбагатша співачка Україника Камалія ще не так давно розповідала Україні про те, як вона будувала своє кохання з чоловіком-мільярдером. Зараз пара не разом.

Камадія та її майбутній чоловік познайомилися 20 років тому на святі, яке влаштував бізнесмен. Чоловіки святкували день народження, як раптом на сцену вийшла артистка. Пакистанському мільярдеру вона сподобалася настільки, що він одразу ж взяв її контакти. Наступна їхня зустріч сталася знову на корпоративі, але на цей раз замовником виступав саме Захур.

Камалія розповіла деталі життя колишнього чоловіка Захура

Нарешті вирішили конфлікт? Що між співачкою Камалією та мільярдером Захуром
Камалія розповіла деталі життя колишнього чоловіка Захура 

За словами співачки, стосунки розвивалися настільки швидко, що вона була до такого просто не готова. Мовляв, дівчина взагалі не збиралася заміж чи ставати повороткою багатія.

Але незабаром бізнесмен обманом заманив її до Пакистану, заявивши, що вони летять на весілля до друзів, і там одружився з артисткою. Досі мережа не бачила навіть весільних фотографій.

Камалія розповіла про образу на чоловіка
Камалія розповіла деталі життя колишнього чоловіка Захура

Вже незабаром вони поселилися в Києві та почали активно працювати над питанням поповнення в сім’ї. Досягти своєї цілі їм вдалося лише через 10 років, завдяки процедурі екологічного запліднення.

Мохаммад постійно знаходився в роз’їздах. А також зізнався, що насправді ніколи не тиснув на свою дружину щодо дітей, так як в нього вже були спадкоємці від попереднього шлюбу. Але Камалію він кохав настільки, що підтримував її в усьому.

Останні декілька років повідомлялося, що бізнесмен більше половини часу не проводить вдома. Він постійно знаходиться то у Великобританії, то на батьківщині. А після 24 лютого взагалі стало відомо про його розлучення з артисткою. Чоловік поселився у Лондоні разом зі своєю дочкою, а також переживає серйозну фінансову кризу. Велика кількість підприємств пакистанця знищена.

Чоловік Камалії Захур вразив зізнанням про стосунки з колишньою дружиною
Камалія розповіла деталі життя колишнього чоловіка Захура

Своїх дівчат до України він поки що не відпускає, адже дуже піклується про їхню безпеку. З колишньою дружиною ж йому вдається зберегти хороші стосунки заради спільних дітей.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.