Як виглядають всі жінки Мурата Налчаджиоглу: серед них жодної турчанки, і всі як близнючки (ФОТО)

Життя турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу почало цікавити публіку з початку стосунків зі співачкою Ані Лорак. Навіть, коли їхній союз розпався, пересічні громадяни далі за ним слідкують.

Преса й шанувальники Ані Лорак та її колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу довго обговорювали їхнє розлучення, оскільки сама артистка тривалий час не хотіла нічого коментувати. Відомо, що причиною розпаду шлюбу стала невірність з боку чоловіка, з якою співачці було не в силу миритися.

У екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з'явилася ще одна донька
Як виглядають всі жінки Мурата Налчаджиоглу?

Далі ще цікавіше, адже шанувальники, коли побачили другу обраницю бізнесмена і теж, до речі, українку, почали порівнювати її з колишньою дружиною чоловіка, співачкою Ані Лорак. Нею виявилася візажистка Лілія Реус з Києва. Пара вирішила закріпити свої стосунки шлюбом влітку 2023 року.

Потім подружжя активно хизувалося своєю ідилією в соціальних мережах, спільним дозвіллям, подорожами з дітьми від попередніх шлюбів. Здавалося, що Налчаджиоглу не буде повторювати помилок минулого та зустрів ту єдину кохану, втім, дещо не так.

Мурат Налчаджиоглу проводить час в компанії моделей: Реус вже в минулому
Як виглядають всі жінки Мурата Налчаджиоглу?

Все закінчилося після 4 місяців шлюбу. Пара видалила спільні світлини зі своїх соціальних мереж і більше не стежить за сторінками одне одного. Коментувати, що між ними сталося, ніхто з них відкрито не наважився. Лише Мурат, не витримавши надмірної уваги та запитань від підписників, оприлюднив допис в stories свого Instagram, в якому попросив поважати його особисті кордони.

Нещодавно близьке оточення бізнесмена приголомшило зізнаннями. Нібито причиною розриву його другого шлюбу стали теж зради з боку чоловіка. Згадаємо, що саме через це його перша дружина Ані Лорак і вирішила з ним розійтися. Також джерело повідомило, що батьки Мурата ніколи не ставилися серйозно до його обраниць. Ба більше, навіть не були знайомі з другою дружиною сина. Пліток в Мережі Налчаджиоглу не коментує, а Реус взагалі обходить стороною питань, куди подівся її чоловік.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?