Дорофєєва показала чоловіка Кацуріна, який чистить 2-річному сину зуби: привчає до порядку і 7-річну доньку

Відома українська співачка Надя Дорофєєва поділилася новим відео, як чоловік Михайло Кацурін доглядає за своїми дітьми. Коханий зірки привчає своїх спадкоємців до гігієни.

Виконавиця Дорофєєва та її новий чоловік, ресторатор Кацурін спочатку вирішили приховати своє весілля. В липні 2023 року вони наважилися оприлюднити світлини з урочистості та оголосити, що офіційно стали чоловіком та дружиною.

Звичайно, пересічні громадяни протягом тривалого часу засипали зірку гнівними висловлюваннями з приводу того, що вона у своєї подруги Даші увела чоловіка. Втім, коли стало відомо про її стосунки з Володимиром Дантесом, хейт в Мережі поступово зменшився.

Надя Дорофєєва вагітна. Кацурін стане багатодітним татом
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін

До речі, діти коханого Михайла, від його переднього шлюбу з Дашею, ніяк не заважають Наді бути щасливою та полюбити дітлахів, як своїх. Проте співачка з чоловіком завжди говорить їм, що в них є мама, а вона – це ще одна людина, яка їх справді дуже любить.

До слова, на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Дорофєєва поділилася сімейним відео, на якому чоловік чистив зуби 2-річному Івану. Цим самим займалася й 7-річна донька Олександра, яка справлялася без допомоги тата. Чоловік привчає спадкоємців до гігієни з малечку, і це їм надалі в житті дуже знадобиться.

Дорофєєва показала чоловіка Кацуріна, який чистить 2-річному сину зуби

Нагадаємо, Дорофєєва вже розсекречувала, що діти її чоловіка дуже спокійні та виховані, з якими майже ніколи не буває суттєвих проблем. Тому, їй і вдалося швидко знайти з ними спільну мову. Зазначимо, що саму співачку вже підозрювали у вагітності, проте вона поспішила спростувати плітки, показавши свій плоский живіт, без будь-яких натяків на цікавий стан. Натякнула, що не готова до своїх дітей, оскільки має завантажений робочий графік та стреси.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.