Як виглядає колишня дружина Юрія Горбунова? Танцюристка, яка старша за Катерину Осадчу і навіть екс-чоловіка

Телеведучий та шоумен Юрій Горбунов перебуває у шлюбі з його колегою Катериною Осадчою, однак не всім відомо, що для нього цей союз виявився вже другим. Як виглядає перша дружина зірки?

Коли пересічні громадяни слухають висловлювання Юрія Горбунова про його дружину Катерину Осадчу та їхніх спадкоємців, не закрадається і думки, що до зустрічі з нею, у нього було життя з іншою жінкою.

Так, складається враження, ніби пара знайома вже багато років. Неодноразово телеведучий щиро розповідав про любов до коханої, своїх двох синів та як проводить з ними час. Ба більше, навіть на роботі його не полишають думки про родину.

Втім, до стосунків з журналісткою та телеведучою Катериною Осадчою, Юрій жив в офіційному шлюбі з танцюристкою Людмилою. В 1995 році вони одружилися, попри чималу різницю у віці, близько 20 років. Також шоумена не зупинив той факт, що в жінки була донька Ксенія, яку Горбунов прийняв за свою. Подружжя прожило разом 20 років. У 2015 році в чоловіка почався роман з його колегою по цеху.

Юрій Горбунов показав свою колишню дружину Людмилу
Колишня дружина Юрія Горбунова

Виявилося, що причина розірвання шлюбу Юрія та Людмили – різні погляди на життя. До речі, Горбунов та Осадча не коментували своїх стосунків, а відкрити правду наважилися у 2017 році. Цього ж року у пари народився первісток Іван.

Юрій Горбунов показав свою колишню дружину Людмилу
Колишня дружина Юрія Горбунова

Зауважимо, що телеведучий не тільки батько своїх двох рідних синів та дочки Ксенії від першого шлюбу з Людмилою. У 2011 році дівчина народила доньку Поліну й тим самим зробила Юрія дідусем.

Нагадуємо, Юрій Горбунов та Катерина Осадча спільно виховують двох синів – 6-річного Івана та 2-річного Данила. Однак журналістка від першого шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком має ще й 21-річного сина Іллю, який знайшов спільну мову з вітчимом.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча з синами

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.