Ксенія Мішина показала, як виглядала до власної трансформації: “Мені тут пишуть, що я занадто худа” (ФОТО)

Українська акторка Ксенія Мішина показала, як виглядала до власної трансформації. Зірка правильно харчується, займається спортом та не забуває за свої звички навіть на відпочинку.

Так, не всім до вподоби колосальні зміни Ксенії Мішиної в її фігурі. У березні 2023 року знаменитість вперше змогла похизуватися суттєвими результатами за чотири місяці роботи. Тоді вона заявила, що задоволена собою та перебуває у кращій формі, ніж будь-коли.

На фото акторка похизувалася кубиками преса, однак суть була дещо в іншому, оскільки йшлося про повну трансформацію, і не тільки фізичну – зміни відбулися і в голові. Зізналася, що була одержимою красивою фігурою, а потім особистостями, які впевнено крокували до своєї мрії.

Ксенія Мішина потрапила до лікарні
Ксенія Мішина показала, як виглядала до власної трансформації

До слова, акторка у своєму фотоблогу поділилася з шанувальниками світлиною, як виглядала до власної трансформації. Зізналася, що вона собі такою не подобається. Підкреслила, що їй продовжують писати про її худорлявість.

“Знайшла фотку до трансформації… Мені не подобається … А вам? Бо мені тут пишуть, що я занадто худа”, – зізналася Мішина.

Ксенія Мішина показала, як виглядала до власної трансформації

Зазначимо, що на архівному знімку, знаменитість мала струнку фігуру, на якій теж виднілися кубики преса. Цікаво, але після видимих змін акторки, деякі шанувальники почали висловлюватися, що улюблениця надмірно схудла, тож інколи продовжують писати подібні повідомлення. Втім, зірка собі такою подобається значно більше, тож згодом віддані прихильники її тільки підтримали.

Нагадуємо, наразі Ксенія Мішина з 11-річним сином Платоном перебуває на відпочинку в Таїланді, де теж не забуває про заняття в спортзалі. Крім того, вона ділиться щасливими світлинами та відео з відпочинку, розповідає про ціни, а також захоплює кадрами неймовірної природи. Проте деякі підписники засипали акторку гнівними коментарями, мовляв, зараз оприлюднювати такий контент не на часі.

Схожі статті