Настя Каменських показала обличчя повністю без макіяжу: читала нову книгу – “Перше селфі у новому році”

Українська співачка Настя Каменських поділилася своїм першим селфі в новому році, на якому постала зовсім без макіяжу. Розповіла, що читала книгу та налаштовувалася на продуктивний рік.

Публіка цінує зірок, які можуть сміливо показатися без косметики на обличчі, а ще можуть послугувати прикладом для наслідування. Вже неодноразово Настя Каменських оприлюднювала світлини, в яких позувала природною, ніжною та доглянутою.

Зокрема, співачка у своєму фотоблозі показала перше селфі в цьому році й розповіла, що читала книгу. Дуже добре видніється і її назва – “За кермом свого життя. 10 правил досягнення успіху в особистих стосунках”. Додала, що налаштовується на продуктивний рік, попри всі труднощі.

“Перше селфі у новому році. Читаю книгу і налаштовуюсь на продуктивний рік, незважаючи ні на що”, – розповіла Каменських.

Настя Каменських показала обличчя повністю без макіяжу

Варто зазначити, що давно виконавиця не ділилася спільними світлинами та відео з чоловіком Потапом. Тому, шанувальники, на тлі всіх розмов про їхнє розлучення, отримують тільки підтвердження правдивості чутками. Так, Настя Каменських офіційно спростувала цю інформацію, втім, парочка так і не з’являється разом на публіці.

Перші плітки про розлучення подружжя почали активно ширитися Мережею після випуску блогера Богдана Беспалова. 31 березня 2023 року він розповів, що подружжя не живе разом та розлучається. Згодом співачка спростувала плітки, запевнивши, що у них все добре.

Настя Каменських та Потап

Зауважимо, все частіше Олексій Потапенко їздить за кордон по робочих питаннях, поки дружина Каменських перебуває в Україні без нього. Подейкують, що незабаром пара повідомить про свій розрив союзу, а наразі артистка веде переговори з великим лейблом, щоб мати змогу розірвати всі зв’язки з Потапом. Що ж насправді відбувається у їхніх стосунках, ми можемо тільки здогадуватися, проте, сподіваємося, незабаром все таємне стане явним.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.