Від матері не дісталося нічого: Ольга Сумська показала молодшу доньку, яка стала копією Віталія Борисюка

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вперше за довгий час опублікувала сімейне фото, на якому постала поруч з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною.

Як відомо, діти сестер Сумських стали продовженням акторської династії та активно зайняті в театрі. Усі нащадки сімейства мали регулярний доступ до репетицій і швидко перейняли досвід старшого покоління.

Старша спадкоємиця Ольги В’ячеславівни Тоня Паперна 8 років тому прийняла рішення про переїзд до Москви. Це бажання було здебільшого зумовлено мрією вступити до Щукінського.

Її молодша сестра Ганна, яка народилася у другому шлюбі Ольги з Віталієм Борисюком, в свою чергу зупинила свій вибір на київських навчальних закладах. Минулого року Ганна закінчила інститут імені Карпенка-Карого.

Ольга Сумська показала молодшу доньку

Молодша донька Сумської грає в театрі
Молодша донька Сумської грає в театрі

Свою дочку обидва батьки одразу взяли до себе. Більше, ніж півроку вона активно гастролює з батьками по всій Україні. Таким чином вона також співпрацює з рідним батьком її сестри Тоні. І хоча молода дівчина має прекрасні переспективи в шоу-бізнесі та світському суспільстві, вона з великим задоволенням проводить свій вільний час з батьками.

Так, нещодавно Ольга В’ячеславівна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі сімейні кадри, на яких постала разом з чоловіком та молодшою донькою. Кадри були зроблені на святкуванні Нового року, а після родина одразу ж вирушила у подорож до засніжених Карпат.

Вже зараз стає очевидно, що Ганна стає все більшою копією свого батька. Натомість матір воно нагадує лише формою та кольором очей.

Нагадуємо, що в своїх ранніх інтерв’ю Ганна Борисюк неодноразово розповідала про те, що зіштовхується з серйозними проблемами в соціалізації. За словами дівчини, її цькували в інституті через її походження. Дівчина не змогла завести друзів, а також побудувати романтичні відносини з молодими людьми. Зараз красуні вже 21 рік. Ганна Віталіївна ніби і не веде закритий образ життя, і тим не менш про неї відомо не так багато.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.