Поїхала до свекрухи і без чоловіка: Катерина Репяхова замилувала кадрами сина з його бабусею. Жінка щаслива

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова зворушила теплою зустріччю 2-річного сина з бабусею. Блогерка вирушила на батьківщину коханого, але без нього.

Нещодавно Катя Репяхова поділилася з підписниками свого фотоблогу, що готує машину та вирушає з сином в Яремче. Як виявилося, там у чоловіка має відбутися благодійний захід. Перед цим дівчина запланувала заскочити на батьківщину до коханого, аби побачитися зі свекрухою та дати їй можливість побавитися з онуком.

Віктор Павлік, покинув родину заради нового кохання
Катерина Репяхова замилувала кадрами сина з його бабусею

До слова, блогерка оприлюднила теплі кадри зустрічі її 2-річного сина Михайла з бабусею Олександрою. Жінка була рада бачити невістку з онуком. Вони затишно посиділи, мило спілкуючись.

Катерина Репяхова замилувала кадрами сина з його бабусею

Від своєї бабусі хлопчик отримав в подарунок гроші, а Катерина зі столиці теж привезла гостинці для свекрухи. Зазначила, що син трохи соромився, але від Олександри Григорівни не відходив.

Катерина Репяхова замилувала кадрами сина з його бабусею
Катерина Репяхова замилувала кадрами сина з його бабусею

Також блогерка поділилася особистою історією з життя. Вона розповіла, що втратила бабусю у 15-річному віці. Нині дуже за нею сумує і шукає її в інших.

“Я втратила свою бабусю, коли мені було 15 років. Мені її дуже не вистачає. Я так сумую за нею, що в кожній бабусі шукаю свою”, – розповіла Репяхова.

Катерина Репяхова замилувала кадрами сина з його бабусею

Нагадуємо, напередодні свята Нового року, Катерина Репяхова стривожила шанувальників станом чоловіка Віктора Павліка, який раптово опинився під крапельницями. У нього діагностували гіпертонічний криз. Його стан, на щастя, покращився, він працює, продовжуючи ощасливлювати фанів концертами. Крім того, і сама блогерка погано себе почувала. Розповідала, що мала слабкість та підвищену тривожність. Наразі вона теж одужала і почувається значно краще.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.