Мурат Налчаджиоглу закохався у шлюбі в іншу та зробив з нею парні тату: вже екс-дружина Реус аж зблідла

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу знову в усіх на вустах, а все тому, що, навіть не об'явивши про розлучення з другою дружиною він вже в нових стосунках.

Свого часу Мурат Налчаджиоглу став найскандальнішим зірковим чоловіком, адже був спійманий на зраді, фотографії якої були злиті до мережі. Ані Лорак після цього одразу ж повідомила про рішення розстатися зі своїм чоловіком, однак сам процес зайняв аж 2 роки через поділ майна.

Тоді ж Кароліна розповіла у своїх інтерв’ю, що Мурат зраджував їй регулярно, навіть коли вона була вагітною. І тим не менш, розставання вона пережила дуже важко. Зірка зізнавалася, що зачинялася у себе в спальні та могла полежати під ковдрою багато годин.

Мурат Налчаджиоглу закохався у шлюбі в іншу

Не так давно пішли чутки про чергове розлучення Мурата. На цей раз мова йде про його шлюб з Лілією Реус. Пара побралася у червні минулого року. Не пройшло і 4 місяців, як молоді люди розійшлися. Судячи з усього, розлучення вони все ще не оформили, і про подібні формальні зміни не повідомляють.

А от інсайдери вже встигли розповісти про те, що бізнесмен не змінив свого стилю життя, і продовжував вести себе так само, як і у взаєминах з Ані Лорак. Зараз Мурат перебуває в Дубаї разом з молодою співачкою та моделлю. Якщо раніше у преси були сумніви щодо їхнього статусу стосунків, то зараз їх немає, так як пара прийняла рішення усім показати, що їх насправді об’єднує.

Доказом цьому стало романтичне відео, яким пара поділилася на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram. У ролику Мурат та Анастасія йдуть узбережжям, тримаючись за руку. У певний момент нова кохана бізнесмена цілує його у щоку, а він піднімає її на руки, після чого вони зливаються у ніжному поцілунку.

Ба більше, молода красуня також оприлюднила кадр, який був знятий під час того, як майстер їй набиває малюнок: “Як ви ставитеся до парних тату?” – Підписала фото Анастасія. Хоча вона й не відзначила, що Мурат із нею теж зробив татуювання, не продемонструвала його нове тату.

Мурат Налчаджиоглу закохався у шлюбі в іншу

Примітно, що інтерес до дівчини Мурат проявляв ще з серпня. Тим часом Лілія зберігає мовчання, і хоча намагається виглядати спокійною, помітно зблідла та стомилася.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.