Вагітна Лілія Ребрик показала, як вони проводили час в поїзді: вʼязали речі, які можна ставити і на продаж

Українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик показала своє хобі, яким зайнялася зі старшою донькою Діаною. Помітно, як їм ця справа приносить задоволення.

Днями зірка розповіла шанувальникам, що вирушила на батьківщину, в рідне місто Чернівці. Не приховала, що на тлі всіх новин, її стан був пригніченим та розбитим, втім, заради своїх двох доньок та третьої, яку тримає під серцем, додала, що намагається триматися.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик показала, як вони проводили час в поїзді

В батьківському домі знаменитість почувалася в безпеці. Декілька днів вона насолоджувалася відпочинком, спілкувалася з найріднішими, а також не забувала виходити на зв’язок до підписників. Зокрема, нещодавно телеведуча розповіла, яку сімейну традицію започаткувала її мама. Кожного року на зимові свята вони дарують їй нову іграшку на ялинку. Цікаво, але деякі прикраси досі залишилися з дитинства Лілії Ребрик.

Утім, вже час повертатися до столиці та своїх звичних справ. Вся родина Диких сфотографувалася у потязі, і тим самим сповістила про свій зворотний шлях. Вже на наступних кадрах, які знімав її чоловік Андрій, Лілія зі старшою донькою сиділи та в’язали гачком. Ця справа – їхнє спільне хобі, яким, імовірно, вони займаються не один день.

Лілія Ребрик показала, як вони проводили час в поїзді

Лілія зауважує, що приємно здивована від своєї доньки та від її старань. Вона оприлюднила світлину, на якій Діана позувала зі своїми зв’язаними роботами. Схоже, дівчинці й справді подобається цим займатися.

Лілія Ребрик показала, як вони проводили час в поїзді
Лілія Ребрик показала, як вони проводили час в поїзді

Нагадуємо, Лілія Ребрик та Андрій Дикий одружилися у 2011 році. Через рік в подружжя народилася дочка Діана, а у 2018 році на світ з’явилася ще одна донька Поліна. Наразі родина в очікуванні на третю дитину, так само дівчинку, яка має народитися вже цієї весни.

Схожі статті

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.