Чорні проникливі очі, фізична форма гімнасток та постійна посмішка на обличчях: як виглядають дочки Камалії?

Знаменита українська співачка Камалія вже 2 роки проживає у розлуці зі своїми дочками-двійнятами, але кожну вільну хвилину намагається подарувати саме їм.

Поява в сімʼї Камалії та Мохаммада Захура двійнят стала справжнім дивом. Пара близько 10 років намагалася стати батьками. Артистці навіть вдавалося завагітніти, але вона не могла виносити своїх малюків. Якщо раніше публіка вважала, що співачка може відчувати тиск від свого чоловіка, який хоче мати спадкоємців, то лише через 2 десятиліття Мохаммад зізнався, що ніколи цього не робив, так як в нього вже було двоє дітей.

За його словами, він просто підтримував свою дружину, яка дуже мріяла народити. І звісно, одразу полюбив прекрасних дівчат, які згодом з’явилися на світ.

Як виглядають дочки Камалії

Як виглядають дочки Камалії

Щоб підготуватися до процедуру екологічного запліднення, на яку сім’я наважилася в кінці нульових артистка поїхала до Сполучених Штатів Америки та пережила операцію. Лише після цього вона повернулася в Україну, пройшла ЕКЗ та згодом з’явилася на людях з округлим животом.

Достовірно невідомо, скільки насправді спроб мало подружжя перш, ніж з’явився помітний результат. Адже далеко не завжди у родин вдається завагітніти навіть таким способом з першого разу.

Але натомість з Камалією та Захуром сталася інша доволі часта при даній процедурі ситуація: незабаром вони дізналися, що в них двійнята. Дівчата отримали незвичайні імена саме за рахунок того, що батьки дуже довго на них чекали. Якщо зіркова мама вийшла доволі суворою у питаннях виховання, то батько намагається своїх дівчат здебільшого балувати.

Найбагатша співачка України Камалія забула, коли завагітніла
Як виглядають дочки Камалії

Батькам активно допомагала команда нянь, а також матір Камалії Інна Петрівна, яка завжди жила з сім’єю у їхньому будинку.

2 роки тому дівчата евакуювалися до Великобританії разом з батьками. Як вони переживають розлучення подружжя достеменно невідомо, але дівчата ростуть неймовірно швидко, дорослішають, стають дуже чарівними.

Зокрема, артистка із захопленням показала своїх спадкоємиць у кліпі, а також постійно публікує разом з ними фотографії на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?