Тіна Кароль з 15-річним сином заспівала колядку, привітавши всіх з Водохрещем. На тлі неймовірні Карпати

Відома українська співачка Тіна Кароль вирішила привітати всіх з Водохрещем, заспівавши колядку. Артистку підтримав і 15-річний син Веніамін, який підспівував зірковій матусі.

Відомо, що знаменитість вирішила провести час з сином та відправитися на відпочинок у Карпати. Вона оприлюднює з ним щасливі кадри, на яких видніються неймовірні пейзажі засніжених гір. Разом вони катаються на лижах, відвідують автентичні місця та насолоджуються спілкуванням одне з одним.

Тіна Кароль показала ніжні домашні кадри зі своєю улюбленицею
Тіна Кароль з сином заспівала колядку, привітавши всіх з Водохрещем

До слова, в ролику, яким Тіна Кароль поділилася з підписниками блогу в соціальній мережі Instagram, можна побачити традиційні хати, колядників, а також святкову страву – кутю. Співачка вирішила привітати шанувальників з Водохрещем та заспівати колядку “Нова радість стала”. До речі, 15-річний Веніамін підтримав зіркову маму та почав їй підспівувати.

Також нещодавно Тіна Кароль поділилася з підписниками свого фотоблогу, що з сином відвідали етнопарк “Гуцул Ленд” у Буковелі. Вони мали змогу прогулятися з вівцями, приміряти на себе традиційний гуцульський одяг та поласувати місцевими смаколиками.

Крім того, артистка не відмовилася від катання на лижах, а також здивувала фанів сміливим вчинком. Вона босоніж вийшла на терасу свого готелю, яка покрилася шаром снігу. Так цікаво, різноманітно та весело Тіна Кароль проводить своє дозвілля з сином Веніаміном в Карпатах.

Тіна Кароль відпочиває у Буковелі з сином
Тіна Кароль на відпочинку з сином

Нагадаємо, Тіна Кароль народила сина Веніаміна у 2008 році від продюсера Євгена Огіра, який пішов з життя у 2013 році. Чоловік боровся з раком шлунку. Після непростої втрати коханого, співачка намагається приховувати своє особисте життя від публіки. Ширилися чутки про роман Кароль з Даном Баланом, Дмитром Жуком та навіть з її гітаристом – Антоном Поповим. Утім, підтверджувати чи спростовувати всі плітки, вона не стала.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.