Поки Налчаджиоглу з новою дівчиною, Лорак з коханим показалися на червоній доріжці в Дубаї – щасливі

Співачка Ані Лорак показалася на червоній доріжці фестивалю з коханим Ісааком Віджраку в Дубаї. Цікаво й те, що зараз в місті відпочиває Мурат Налчаджиоглу з їхньою спільною донькою і новою дівчиною.

Артистка-зрадниця Ані Лорак, яка продовжує жити на території російської федерації та виступати для її громадян, у своєму блозі в Instagram поділилася кадрами з коханим Ісааком Віджраку. Вона вперше з ним вийшла на публічний захід, зокрема, на червону доріжку міжнародного музичного фестивалю “Жара”.

Лорак з коханим показалися на червоній доріжці в Дубаї

Цікаво, але музичне дійство пройшло в Дубаї, якраз в той час, де відпочиває її ексчоловік Мурат Налчаджиоглу з їхньою спільною донькою, 12-річною Софією та його новою дівчиною. Бізнесмен закрутив роман з українською моделлю Анастасією.

Мурат Налчаджиоглу з донькою та новою дівчиною

До речі, він ще жодного разу офіційно не підтвердив інформацію про розлучення з другою дружиною Лілією Реус. Натомість почав оприлюднювати романтичні кадри, на яких гуляє за ручку та цілується з Анастасією на пляжі.

Мурат Налчаджиоглу проводить час в компанії моделей: Реус вже в минулому
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус
Мурат Налчаджиоглу з новою дівчиною

Зазначимо, Лорак вперше представила свого бойфренда 14 лютого минулого року. Судячи з того, що вона не боїться з ним виходити на публіку та спілкуватися з журналістами, у них в стосунках все гаразд.

Новий бойфрен Ані Лорак
Лорак з коханим показалися на червоній доріжці в Дубаї

Нагадаємо, Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучилися у 2019 році. Причиною цьому стали зради з боку чоловіка. Влітку 2023 року бізнесмен одружився вдруге. Його дружиною стала візажистка Лілія Реус з Києва. Ідилія у шлюбі протрималася всього чотири місяці. Потім дівчина видалила спільні світлини з Налчаджиоглу, а також вона уникає будь-яких питань з приводу їхнього розриву.

Зауважимо, сам Мурат дав чітко зрозуміти, що поки не збирається нічого коментувати та попросив не обговорювати його особистого життя. Можемо тільки спостерігати за перебігом нових стосунків бізнесмена в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?