Лілія Ребрик показала свої дитячі фото та зізналася, ким мріяла стати у дитинстві: варіантів було багато

Зараз відома українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик - ефектна блондинка. Але так було не завжди. Як виглядала телезірка у дитинстві?

Відома телеведуча Лілія Ребрик не дозволяє собі розслаблятися. Незважаючи на вагітність, зараз жінка активно працює та волонтерить. Більш того, минуло року вона заснувала власний благодійний фонд та допомагає постраждалим від війни.

Дитинство телезірки не пройшло безхмарно. Найпечальнішим випробуванням для маленької Ліліани (справжнє ім’я жінки) був від’їзд з рідного дому. Задля здоров’я своїх дітей батьки Ребрик вирішили відправили їх до родичів у Молдову. Тож, акторка часто сумувала за рідними. Проте, під час новорічних свят, їх довіряли виконувати важливу роль, що більш-менш розважала майбутню зірку. Хто знає, можливо саме роль Снігуроньки вплинула на вибір професії.

Лілія Ребрик показала свої дитячі фото
Лілія Ребрик показала свої дитячі фото

За словами батьків Лілії, планів у юної дівчинки було чимало. Вона мріяла і про керівну посаду в універмазі й про власну крамницю з панамками. А ось батьки – Віра та Іван Тодорюк, хотіли, щоб донька обрала шлях медпрацівника. Для цього в дівчини були всі перспективи, адже вона гарно навчалася та навіть закінчила школу з золотою медаллю.

Лілія Ребрик показала свої архівні фото
Лілія Ребрик показала свої архівні фото

Але згодом, Ліля кардинально змінила своє ставлення до світу. Одного дня вона відкрито заявила, що хоче стати акторкою.

“Одного разу вона просто сказала: “Не хочу все життя ходити в білому халаті та шапочці. Я вирішила стати актрисою”, – розповіли батьки зірки.

Лілія Ребрик показала свої архівні фото
Лілія Ребрик показала свої архівні фото

У дитинстві Лілії була ще одно рідна людина, з якою вони були по справжньому близькі. Її сестра Юліана. Зараз жінка порівнює себе та сестру та своїх двох доньок. Та знаходить чимало спільного. Цікаво, що у жінок та дітей Лілії однакові знаки зодіаку – телець та діва.

“Я – тілець, Юліана – діва і найцікавіше, що такі ж знаки і у моїх доньок: Діана – діва, а Поліна – тілець! І це просто вибуховий коктейль, нереальне поєднання! Для чогось мені дано пройти таке ж випробування, як і моїм батькам. принаймні, зараз, коли я стала мамою двох сестер, я ще більше зрозуміла своїх маму та тата!”, – написала Лілія у своєму Instagram.

Лілія Ребрик показала свої дитячі фото
Лілія Ребрик показала свої дитячі фото

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.