Бліде обличчя, червоні очі та сухі губи: дочка Олі Полякової перенесла операцію і вийшла на зв’язок з палати

Старша спадкоємиця знаменитої української співачки Олі Полякової Маша вийшла на зв'язок з лікарняної палати та показала, як виглядає. Усі деталі в матеріалі.

Як відомо, Оля Полякова ніколи не захищала своїх дітей від публічності, тож обидві її дочки Маша та Аліса регулярно з’являлися у публікаціях на особистій сторінці соціальні зірки в соціальній мережі Instagram.

А вже декілька років тому старша дочка Олі почала активно розвивати власні блоги, і досягла на цьому попрощі певних успіхів. Так само вона вирішила піти стопами своєї матері і обрала професію музиканта. Щодо вступу до музичного училища вона створила власний гурт, а пізніше почала заглиблюватися у професію.

Дочка Олі Полякової перенесла операцію та вийшла на зв’язок з палати

Дочка Олі Полякової перенесла операцію та вийшла на зв’язок з палати

Зовнішньо Марія все більше нагадує свою матір. І власне, характер також доволі схожий на характер Суперблондинки.

Маша готова жартувати та обмінюватися досвідом зі своїми підписниками навіть при поганому самопочутті. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила свіжі кадри, які були зроблені у лікарні. Виявляється, дівчина була госпіталізована і навіть перенесла хірургічне втручання. Варто відмітити, що для дівчини це вже не вперше.

Дочка Олі Полякової перенесла операцію та вийшла на зв’язок з палати. Скріншоти особистої сторінки Маші

На своєму акаунті Маша показала свою палату і розповіла, що поки перебуває там одна. Дівчина поділилася навіть меню. На вечерю їй принесли кашу і відбивну.

Крім того, вона потрапила в конфуз. Дівчина поділилася, що вночі вирішила помити волосся, тому що була впевнена, що до неї вже ніхто не зайде.

Однак пізніше вона побачила світло у вікні і зрозуміла, що за нею могли спостерігати з іншої палати, вікна в якій знаходяться майже навпроти.

Який саме діагноз у дівчини, а також її плани на найближче майбутнє залишається загадкою.

Нагадуємо, що 2021-го Маша активно готувалася до вступу до британського музичного коледжу, однак через рік після навчання там було прийняте рішення про її повернення до Києва. Зараз вона отримує освіту в консерваторії. Тим не менш, і на цьому плани не завершилися і згодом Марія рушить до Сполучених Штатів Америки. Станеться це в другій половині 2024-го.

Схожі статті

На порозі материнства: Злата Огнєвіч не змогла приховати округлий живіт ні за жакетом, ні за піджаком

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вийшла в місто у модному костюмі, але засвітила вельми цікаву деталь. Що сталося? Детальніше в матеріалі.

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.