Гірка посмішка, тьмяне волосся з сивиною та згаслий погляд: Винник показав, як змінився за 2 роки лікування

Знаменитий український виконавець Олег виник багато років прожив у Німеччині, перш ніж повернутися назад до України. Але після 24 лютого зірка знову рушив за кордон.

Неодноразово Олег Винник розповідав пресі про те, як будував свою кар’єру в Німеччині. Після вдалої еміграції зірці вдалося стати зіркою театру. Його цінували, йому платили непогані гроші, в нього навіть брали інтерв’ю. Тоді він ще не знав, який скандал його чекає попереду.

Після переїзду до Києва Олегу вдалося дуже швидко стати популярним. Навіть колеги артиста не приховували здивування від того, наскільки все стрімко відбувалося. І хоча зазвичай зірка таких виконавців також швидко заходить, Олега Винника пам’ятають попри його відсутність на українській естраді впродовж цих 2 років.

Олег Винник показав, як змінився за 2 роки життя за кордоном

Олег Винник показав, як змінився за 2 роки життя за кордоном. Олег Винник з другом Романом Недзельським

Шанувальники одразу ж помітили, що Олег Винник з’являється на публіці і не дає благодійних концертів в Україні. Спочатку говорили про те, що він в Німеччині і має німецький паспорт. Представники артиста намагалися його захистити та наполягали на українському громадянстві чоловіка. Але вже в травні 2022-го юристу довелося підтвердити, що Олег дійсно знаходиться за кордоном. Однак за офіційною версією, він проходив там лікування, тому не міг повернутися на батьківщину. Діагноз при цьому розкритий не був.

Окрім того, оточення Олега на полягало на його активному участі у благодійності. Співак передавав автівки для захисників, якими вони успішно користувалися.

А до мережі потрапило лише декілька його нових фотографій, на яких він постав абсолютно не в такому вигляді, в якому його звикли бачити вовчиці. Вочевидь, він припинив фарбувати волосся, через що на його шевелюрі постійно пробивається сивина.

Посмішка у зірки здебільшого гірка, а погляд навіть близько не сяє так, як раніше. Він дав лише одне єдине інтерв’ю, в якому зізнався, що дійсно усі ці роки був одруженим та мав дитину.

Також стало відомо про те, що продюсер розірвав контракт з артистом, і Олег бореться за права на виконання пісень. Велика кількість українських медійників пророкує, що Винник просто не зможе повернутися на естраду після пережитого.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.