Христина Решетнік показала маленького малюка в день його народження: “Втомлена після пологів мама”

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина поділилася з підписниками свого фотоблогу архівними кадрами з третім сином Олександром. В той день він тільки з'явився на світ.

Христина Решетнік є мамою трьох прекрасних синів. Вона розповідала шанувальникам, що має хороших дітей, які підтримують її у всьому. Також нерідко можна побачити їх в Instagram-блогах своїх зіркових батьків.

Родина Григорія Решетніка
Христина Решетнік показала маленького малюка в день його народження

До слова, нещодавно блогерка замилувала шанувальників архівними кадрами з народження її третього сина Олександра. Телефон надіслав їй спогади з 28 листопада, коли хлопчику на фото було лише 2 години від його народження. Вже на наступній світлині знаменитість, попри втому після пологів, щиро посміхалася в камеру, оскільки розуміла, яке це щастя давати нове життя.

“І втомлена після пологів мама. Найбільше щастя в житті – давати цьому світу маленьке життя. Я щаслива відчувати це тричі”, – зазначила Христина.

Христина Решетнік показала маленького малюка в день його народження

Діти дуже швидко ростуть, розвиваються, тому дружина Григорія Решетніка радить не втрачати миті їхнього дитинства, ловити кожен момент, насолоджуватися та дякувати за таке щастя.

Христина Решетнік показала маленького малюка в день його народження

До речі, сам Григорій нещодавно, спілкуючись з підписниками своєї сторінки в соціальній мережі Instagram, розсекретив, що вони з дружиною досі планують народження донечки. Спочатку пара хотіла втілити задумане в реальність після перемоги, однак тепер не виключення, що дівчинка в родині з’явиться раніше.

Христина, коли побачила відповідь коханого, зазначила, що дізналася для себе багато корисного. Подружжя не приховує, що дуже любить дітей, а ще їхні хлопчики й самі з нетерпінням чекають на появу в сім’ї маленької сестрички. Шанувальники щиро бажають, щоб всі плани зіркової родини неодмінно втілилися, коли вона цього тільки забажає.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.